writing-img

Se vam da kaj klepetat o dopustu

clock-img

01.07.2005, 14:39

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

Jaz bi tudi že šla, pa še moram 1 mesec počakat... Samo tak to je: unija izpiti, julija delat, da je dnar za morje, avg pa na morje. Ful se veselim, edino kaj v kampu ni fajn in česar se ne veselim je pomivanje posode. Pa sploh ne samo pomivanje, ampak vlačenje posode do pomivalnih korit. Moj pa itak na dopustu ni kaj dosti za ponucat, tak da na njegovo pomoč ravno ne morem računat.

clock-img

01.07.2005, 14:56

clock-img

Andra

pencil-img

825

Mi smo se pa ravno včeraj vrnili iz morja in prileteli v deževno in hladno Slovenijo. Kar nazaj bi šla, ko pomislim kako mi je bilo še včeraj luštno in predvsem toplo. Aja, bili smo pa na Djerbi.
Tolaži me samo to, da gremo avgusta še za en teden, da ne bo tako dolgo poletje, saj doma ni kaj pametnega za počet. Tokrat bomo šli na hrvatijo...

clock-img

02.07.2005, 06:22

clock-img

Muffin

pencil-img

190

Jaz pa sem v sreeo prišla z :morje:. Joj, kak bi še ostala kakšen teden. Je blo tak fajn, nič gužve na plaži, hrana ful dobra, morje toplo..

lp, Maja

clock-img

02.07.2005, 06:22

clock-img

Muffin

pencil-img

190

sreeo = sredo :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem