cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: II pričakujemo marca 2010

clock-img

04.03.2010, 17:16

clock-img

Anonimen

BOSTINA suuupeeer user posted image čestitam za user posted image  user posted image user posted image user posted image
meni je tista vedeževalka tudi rekla, da bom zanosila v roku dveh mesecev - en je šel že mimo od takrat, tko da mogoče pa ta bo user posted image

anonimna user posted image

clock-img

04.03.2010, 17:31

clock-img

spaghetek

pencil-img

249

BOSTINA CESTITKE!!! Vse najlepse ti zelim naslednjih 9 mesecev (in kasneje)!

Lahko se mene kdo doda na seznam za 09.03 (18. krog)

< Sporočilo je popravil spaghetek -- 4.3.2010 17:34:47 >

clock-img

04.03.2010, 18:06

clock-img

malajka84

pencil-img

1271

hvala vsem!!!:)

witch ti ga prešuščam..seznam:)----pa ja trojke bojo uspešne!!!tak da močno držim pesti zate!!pa seveda za vse ostale.

Jst si pa tk še nisem na jasnem, d aje to to.:)Bo še prišlo za mano...

clock-img

04.03.2010, 20:08

clock-img

Anonimen

boš že še dojela... user posted image

clock-img

04.03.2010, 21:38

clock-img

Pikasta

pencil-img

20

Ful me veseli, da ste vse tok pozitivne in iskreno privoščite druga drugi! Jupi!
Bostina, ker nism od začetka spremljala.... a je to tvoja prva nosečnost?

Srečno in sladko noč vsem oz. dobro jutro!

clock-img

05.03.2010, 06:16

clock-img

malajka84

pencil-img

1271

Jutro, sm dons nardila še en testek, mislm d je že bolš črtica, čeprov še ne zlo močna. Ma črtica je...tk da zdej bom počas začela dojemat.:)

Pikasta ja moja prva, dolgo pričakovana!:)

Punce držim pesti, v kolono za mano pa seznam pobarvat roza!!!!

clock-img

05.03.2010, 07:11

clock-img

sarar

pencil-img

1230

dobro jutro punce!
no, vidiš bostina, pa se ti je uresničila želja. res ti zelo privoščim. zdaj se pa le čuvaj in uživaj s pikico v trebuščku user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.03.2010, 07:12

clock-img

sarar

pencil-img

1230

ja, upam, da ti tudi ostale sledimo!!! je kaka kandidatka za danes, da malo roza barve ponucamo?
jaz pa še 11 dni čakanja...

clock-img

05.03.2010, 07:16

clock-img

pika555

pencil-img

170

Boština, a si delala test pred pričakovano user posted image

clock-img

05.03.2010, 07:17

clock-img

malajka84

pencil-img

1271

delala sem ga dan prej...pa učer k bi mogla prit..pa dans  k je še vedno ni....

clock-img

05.03.2010, 07:42

clock-img

lidik

pencil-img

3706

sarar dobro jutro, kaj si tukaj? user posted image

clock-img

05.03.2010, 07:44

clock-img

lidik

pencil-img

3706

Bostina, kaj ti si tudi tukaj? Ali meni to narobe kaj kaže, da ste prisotne? user posted image
Kako se počutiš? Upam ,da si že dojela, da v tebi raste mala pikica. user posted image user posted image user posted image user posted image Veš kako sem vesela za tebe, se mi zdi da bolj kot pa da bi bila za sebe, ker vem, da sta vidva imela že kar dosti več neuspelih krogov kot midva. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.03.2010, 08:18

clock-img

sarar

pencil-img

1230

oj lidik, sem že tukaj user posted image  maledva sem peljala v vrtec, zdaj sem pa koj gor uletela. kako si? si videla, kak tikerček sem si uredila?

clock-img

05.03.2010, 08:44

clock-img

lidik

pencil-img

3706

hej sarika. Ja sem ga videla ja. Sem šla zjutraj pogledati kako dolgo še imaš do testeka pa sem misla, da sem na narobe nick postavila miško. Ej super si naredila. Pa mala dva sta ful luškana. Veš kak šele bo potem luškano, ko bom med njima še slikico od pupike videla. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.03.2010, 08:53

clock-img

sarar

pencil-img

1230

ja, se strinjam... user posted image user posted image user posted image

še malo, pa bo tvoj dan d user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   ful si želim, da bi šle obe h novemberkam. no, pa tudi za ostale punce, da ne bo pomote user posted image

clock-img

05.03.2010, 08:59

clock-img

lidik

pencil-img

3706

ja sarika si tudi jaz želim. Samo jaz imam občutek kot da bo zdaj zdaj pritekla. Tako da možno je, glede na to, da tisti datum 10.3. sem dala res za nadajdaljši cikel, čeprav me zdaj zadnje čase te user posted image kr prehitevajo, tako da bi že bilo čisto možno da bo kmalu prišla. 

clock-img

05.03.2010, 09:10

clock-img

sarar

pencil-img

1230

ah ne, no lidik! saj veš, pozitivna energija pa to.... ne smeš tako negativno mislit.saj bostina še zdaj menda čuti, da ji bo lihkar pritekla, pa je srečka user posted image .
morš reč, da bomo šle med novemberčke pa pika. pa naj hudičevka šele čez 1,5leta pride. je ne maramo prej sploh videtuser posted image
in, kako drugače? tu v lj se hoče nekaj sonček kazati, mrzl je pa k user posted image

clock-img

05.03.2010, 10:04

clock-img

korinca

pencil-img

380

sarar, kje za hudiča pa si ti v Ljubljani. Tle je mraz ko pes, pa sneg vedno bolj naletava :(

clock-img

05.03.2010, 10:05

clock-img

korinca

pencil-img

380

evo, drugače pa je mene že začelo zvijati, kot vsak mesec preduser posted image .
jojmene, vsakič upam, da je pa to to, vendar se zmeraj pokaže rdečka :(

Bostina, a je tebe kaj šraufalo, al je blo tokrat drugače?

clock-img

05.03.2010, 10:09

clock-img

mladika

pencil-img

971

Jutro punce!!!no jaz vam bom pa mal povprečje pokvarla,me je danes moja zvesta mesečna prijateljica obiskala,točno kot urauser posted image user posted image tko da gremo v nasledni krog,kaj pa čmo...

clock-img

05.03.2010, 10:09

clock-img

sarar

pencil-img

1230

polje user posted image
ampak na žalost tudi na mojem koncu sneži user posted image  prej pa je bilo malo sončka. pa je šeluser posted image
upam, da se hitro vrne.
ker konc lj si pa ti?

clock-img

05.03.2010, 10:11

clock-img

korinca

pencil-img

380

nove jarše. Ravno pravi sprehod n apol poti z vozički ;)

clock-img

05.03.2010, 10:13

clock-img

korinca

pencil-img

380

mladika.... user posted image user posted image user posted image

in za nasledni mesec user posted image user posted image user posted image

...pa čimprej žalost in razočaranje na stran in z dobro voljo in veliko upanja v april :)

clock-img

05.03.2010, 10:22

clock-img

lidik

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: sarar

ah ne, no lidik! saj veš, pozitivna energija pa to.... ne smeš tako negativno mislit.saj bostina še zdaj menda čuti, da ji bo lihkar pritekla, pa je srečka user posted image .
morš reč, da bomo šle med novemberčke pa pika. pa naj hudičevka šele čez 1,5leta pride. je ne maramo prej sploh videtuser posted image
in, kako drugače? tu v lj se hoče nekaj sonček kazati, mrzl je pa k user posted image

ja sarar, sej mislim še vedno pozitivno, samo ti povem, da grem vseeno vsakič ful s strahom na wc, ker se mi skoz zdi, kot da imam vse mokro spodaj po hlačah. user posted image Ufff pol si pa mislim, še dobro da imam temne, da če je res kaj priteklo, da se že na daleč ne sveti user posted image user posted image

clock-img

05.03.2010, 10:25

clock-img

lidik

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: mladika

Jutro punce!!!no jaz vam bom pa mal povprečje pokvarla,me je danes moja zvesta mesečna prijateljica obiskala,točno kot urauser posted image user posted image tko da gremo v nasledni krog,kaj pa čmo...

o pa ne no. Jaz sem pa mislila da mi boš danes povedala dobro novičko. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NO pa sej veš kako ti jaz ponavadi napišem - pozitivno naprej - to je že pol uspeha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem