lidik, nikar se po tem ne orientiraj, pač vsaka ženska je drugačna ...
Takole spet jaz z enim problemom in sicer me zanima tole , po o testkih sem imela o v soboto s tem se je skladal tudi datum in bolečine , po bt pa o še sploh ni bilo , kaj mislite na kaj se naj zanesem na teste ali bt?
anonimna t
IZVIRNO SPOROČILO: *Star*
lidik, nikar se po tem ne orientiraj, pač vsaka ženska je drugačna ...
ah sej se ne. No v bistvu se ne, se še vedno tolažim da O pri meni tudi so, sam da ali še nismo zadeli, ali pa je kakšen drug razlog. Sej sem pa rekla, da ta mesec poskusim s testi, tudi moj se strinja s tem, tako da potem bomo pa videli kako kaj to drži.
Punce jaz danes verjetno ne pridem več gor. Jutri zjutraj bom videla kako bo čas. Tako da se beremo jutri zvečer
Zadolžim vas, da močno držite pesti, da seveda uspešno pravim zagovor
, in da lepo čvekate, da bom imela kaj za delati, ko bom brala, pa da je kakšna nova rozika
roža03 - držim pesti, da je to to. In da bo jutri spet plus
sarar - za tebe itak držim močno pesti
latka, evatisa, pika555, pikalonca in pujs666 - za vsako posebej držim pesti
da bo +.
Upam, da vas bom jutri zvečer vse pobarvala roza.
še ni... tako da...vedn manj je upanja
Mislim, da bi mi test že pokazal, glede na to da je danes 11.dan od ovulacije.
Evo punce sem dobila odgovor.
Citirano
"vidim, da boste noseči oz da ste noseči...naj bi bila punčka rojena v kozorogu (23/12-20/1)
ali so kakšne drugačne spremembe ta trenutek, ki se kažejo kot nosečnst?"
Tako da punce 22.4. vam sporočim če ženska ugane ali ne

Ker če zdaj ne zanosim, potem bo otrok rojen sredini februarja, kar pa ni več kozorog.
Kakšni so pa vaši odgovori?
Citirano
"vidim, da boste noseči oz da ste noseči...naj bi bila punčka rojena v kozorogu (23/12-20/1)
ali so kakšne drugačne spremembe ta trenutek, ki se kažejo kot nosečnst?"
Tako da punce 22.4. vam sporočim če ženska ugane ali ne

Ker če zdaj ne zanosim, potem bo otrok rojen sredini februarja, kar pa ni več kozorog.
Kakšni so pa vaši odgovori?
U, ta pa nič ne okoliši, zelo natančen odgovor

Odvisno, kaj si ji o sebi že napisala... Jaz sem sicer zelo skeptična glede teh vedeževanj, še posebaj če niso iz oči v oči. Če si ji napisala, da delata na zanositvi, je tako 25% možnosti, da boš ta mesec zanosila, tako da ni zelo veliko tveganje, da se zmoti. Je pa zanimivo, da se ne izmika, lahko bi napisala letos boste zanosili.
Držim pesti,
witch, da ima v tvojem primeru prav.
Punce, kam pa ste to pisale? Kaj če bi vse pisale in potem primerjale, kakšni so odgovori?
< Sporočilo je popravil thevenus -- 15.3.2010 22:12:55 >
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!