Dobro jutro!
Niso me hteli obdržat v P
Samo sem včeraj bila tak zmantrana, da se vam nisem mogla javit.
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
dekle, jaz še ne spim, čakam in preverjam, če se bo ruška javila, pa kot kaže so jo zadržali v P. Ti se pa jutri dobro zmeni
Hvala, Mismis
Na pregledu je bilo: deca OK

, od zadnjeg pregleda rasteta po isti krivulji, na spodnji meji, ampak super, pravi dohtarca

Bolje da sta manjša, ker sem sama takšna, pa da jih lažje spravim na ta svet

Naslednji teden mam pregled v PDC, morda me tudi obdržijo in se mogoče dogovorimo o porodu

Dobila sem vtis da je samoumnevno, da me porodijo z 38 tednov.
Dekle23, ne bi rekla da glih lahko določamo način poroda,
dohtarji delajo kar mislijo da najboljše za deco in mame. A tebi bi sprožili vag. porod? Kolko vem, vakum se ne dela dosti pogosto, in pride v poštev tudi pri spontanem porodu, ni pa nujno ne pri induciranem ne spontanem. Boš rodila v NM?
Nikar se bat, sprosti se in boš lažje rodila (to si svetuje ena prvorodnica :P Čim manj grutanja
kaj če.

Javi kako ste se zmenili!
Jasna31, ne vem kdaj ti bom lahko zaželela srečo na morfologiji, najbolje da takoj. SREČNO!

To ti bo lep pregled

Men se zdi, da imaš čisto lepo nosečnost, naj tako ostane.
(za bodije sem spraševala, ker sem mislila, da je problem oblačit čez glavo drobčkeno deco, pa sem zvedla da je zadeva že preizkušena, a moja/i dva/e itak niso več tako majhna/i - hvala vsem za odgovore!)
Danes mi bo prišla patronažna sestra, moram malo pospravit, drugač lahko pozove socialno službo
Hitim!!!
< Sporočilo je popravil ruška -- 10.6.2011 8:34:26 >