Zadnji članki

Zanositev ob uporabi kontracepcijskih tabletk
Kontracepcijske tabletke nudijo 99.9 % zaščito pred nosečnostjo. V zelo redkih primerih se zgodi,...
Uredite si življenje

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje dojenček?
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenče...
Spanje in uspavanje
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

2010 

; 1
  ); PDP 2. januar, dvojajčna        

.  
    4     
    10      
  . 
  . 

; 0 
  ); PDP 4. avgust, enojajčna (mo-bi) 
  . Skrbi me predvsem zato, ker imam kar nekaj problemov: občasno močno povišan srčni utrip (do 150), relativno visok krvni tlak (150/80), občasne močne glavobole (ki smo jih pripisali vnetju sinusov) in pa začela sem že zatekati (mravljinci v obeh rokah ponoči). Poleg tega sem opazila, da imam kljub temu, da spijem okoli 3l vode na dan, močno koncentriran urin; pa tudi na WC ne hodim ravno tako  pogosto, kot se za nosečnico spodobi. Ne vem, ali so ti problemi tipični za nosečnice z dvojčki.
  . Kakšne so vaše izkušnje? 
  . Zato razmišljam, da bi zamenjala ginekologa ali pa mogoče šla na samoplačniški pregled. 

. Zjutraj opet slabosti, zgaga...itd občutek v trebuhu kot da bo prišla tečka, ginekologinja mi je predpisala buscopan. Vsega in svašta je... upam da zdržimo tam do 35 tedna. Pušenjaka sem vprašala zakaqj me tako boli medenica,pa je odgovoril da se mi telo pripravlja na porod enim prej enim kasneje.