Dan dan!
Danes sem bila na pregledu pri moji G. Voda vredu, kri tudi, kg za razjokat
, ampak rekla ni nič. Naredila mi je UZ, izmerila MV, je 4,8 cm dolg in zaprt, pogledala je bebeka in me malo prestrašila. Rekla je, da ni 100% merila, ampak po njenih meritvah, je en dvojček zelo zrastel (prehiteva za 2 tedna), ta mali pa zaostaja za kar 3-4 tedne. Nekam so mi sumljivi ti podatki, ker sem bila 4.2. v LJ, pa je bil ta večji še kak teden bolj mali od tednov nosečnosti. In bi torej zrastel v 12 dneh za več kot 3 tedne.
Drugače pa sta OK. Kontrolo imam pri njej čez 3 tedne, vmes pa sem tako na UZ v LJ. Dala mi je napotnico za kri, pa za cuker
. Moram it pa čez 14 dni. V 28 tednu pa dobim pikeca zaradi Rh -. Že zopet, v tej nosečnosti sem dobila že 2.
Potem sem pa šla malo v H & M, okice past, ampak niso nič meli za naše male bauce. Pa še v Muellerja, sem si kupila nov puder, da bom lepa okrog hodila. Pa plenice za tavelkega, pa še par malenkosti in je šlo 50 €. Potem še na črpalko, pa v avtopralnico, ker nisem več prepoznala barve svojega avta (je bel drugače). In sem lahko direkt šla v vrtec po sina, pa je bila ura že 15, potem pa hitro nekaj
, danes smo meli popečene makarone in solato.
Sedaj pa grem
gledat mehiške telenovele, potem pa še malo
.