IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
tikatoka jaz sem našla meter in imam 111cm, sem pa 25 4/7. Sem pa šla 8kg gor. To s kg je bilo prejšnji teden, kakšno stanje je danes ne upam it niti pogledat.
Drugače pa imam še eno vprašanje. A se vam je barva kože po telesu kje spremenila? Pri meni se je zelo, stara brazgotina od CR je temna postala, pa barva spolovila je temnejša, mi ni nič všeč. Je rekel moj, da je bila barva tam doli že v prvi nosečnosti taka, samo takrat nisem nič gledala, zdaj pa sem kar malo šokirana. Pa kožo na obrazu imam tako čudno, polno nekih madežev, pikic, se moram pudrat ko grem med ljudi.
hijenca sprememba barve kože, več pigmenta, itd je čist normalno. Tudi na spolovilu, pa vse je bolj optečeno itd. VSe gre potem nazaj. No jaz imam to srečo, da mam hvalabogu lepšo kožo kot pred nosečnostjo (ni mozoljev), pa tudi pigmenta nimam. Še una črta pod popkom, ki se naredi, se mi komajda kaj vidi.
Je pa res, da imam že po naravi po telesu veliko lepotnih pik in sem se bala kaj bo šele med nosečnostjo. PA mi je prizanešeno

.
JA imate pa res nore obsege. No jaz sem tam 170 pa sem imela 58 kg. Sam mam tako konstitucijo, da vsi mislijo, da mam 50 kg. Sem bila vedno bolj šlank. Zaradi trebuha sem se pa že sekirala kako sploh otročki rastejo, pa je rekla spet zadnjič zdravnica, da velikost trebuha nima nobene veze. NA UZ je bilo pa vedno vse ok. SAm ko se gledam, se res sprašujem kje sta obe stlačeni - pa še samo na levi strani sta

. Pa vsaj strij nimam (zaenkrat), špeha tudi nič, tako da upam, da bom takoj spet fit.
Zdaj sta 2 dni bolj mirne, jaz pa bolj nemirna in komaj čakam jutri, da vidim da je vse ok. Držite pesti jutri za nas 3.
Lepo se imejte