Da se oglasim preden začne nevihta in izklopim računalnik.
Danes so me obiskale sestre in njune hčerke, jak smo se smejale in mi je bilo super
Drugač mi je pa vroče zelo zelo zelo....
Mama mi je poslala eno kilo jagod, polovico sem takoj pojedla
Jagode se hitro pokvarijo, treba jih je hitro rešit
Diana79, upam da boš dobro sprejela sladkorno. Če jo ima tvoja mama, mogoče ti lahko pomaga vsaj zdaj na začetku dokler se ne znajdeš. S časom boš verjetno lahko jedla mleko in sadje, potrpi na začetku. Meni, ki imam nosečniški diabetes, se je zelo teško držat zdrave prehrane, ker jo ne smem začinit s čokolado.
IZVIRNO SPOROČILO: araz
Sploh ne morem dojet, da me še tolk malo loči do mojih sončic. Drugače je pa zdej začela hčerka božat trebušček in ga lupčkat. Sem ji povedala, da je tam notri dojenček in je kar nekak dojela - vsaj mislim. Je pa stara 1,5 let.
Men se tud dopade, ko je med deco majhna dobna razlika. Araz
Lealan in Tikatoka, ve ste zdaj prve na vrsti
Kok je pa naša Dekkle23?
In kje so vse ostale punce? Priznam, da se men ne da pisat zadnje čase.
Upam da je Nana7 vredi.
Na pregledu sem bila v sredu. Mojo dohtarco je menjal en porodničar.... ki je mene in mojega moža žalil, da sva neodgovorna, ker tvegam zdravje in življenje naše dece, ker nisem šla na kontrolo v Ljubljano. A nima me kdo peljat, sama pa ne morem (ura in pol vožnje) - to je neodgovorno. Čeprav je moja dohtarca rekla, da je vse vredi in da bo ona vodila mojo nosečnost do konca, s čem se jaz popolnoma strinjam.
In sem se počutila

, pa se je zdravnik opravičeval, ko je videl na UZ da so deca vredi in da sama merkam cukr, in na konc me je pohvalil da skrbim za deco in nase.... komaj sem čakala it damuh.
In po tri tedne sijajnega počutja, spet sem imela slab dan. Danes je bolje.
Šla bom na kontrolo nekam, sama ne vem kam. Upam da bo mož dobil fraj da me pelje v Ljubljano. Če ne, bom skušala prit do svoje dohtarce, al bom pa šla k stricu. Do konca mam še pet tednov, zaenkrat ne čutim da se karkoli pripravlja, deca veselo brcata, bojim se pa da ne bi bilo kaj narobe, ker nimam preglede vsak teden.
Ker čutim sram, vam nisem hotla sporočit kok je blo na pregledu. Zdaj pa veste.
Ah.
Lahko noč vsem!
< Sporočilo je popravil ruška -- 28.5.2011 0:09:36 >