writing-img

RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 11.del

clock-img

02.03.2010, 13:01

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Sem se šla prav vagat za foro pa mam 0,6 kg manj kot včerej zvečeruser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.03.2010, 13:06

clock-img

sjmm

pencil-img

6121

HEJ!

Mi2 sva se navozičkala kljub malo bol kilavemu vremenu, sva imela še družbo...soseda z mulčkoma...je blo lušno.

Sva pršla šele ob 12h nazaj, pol pa sva se namalicala sadja in piškotkov, evo vmes je še Mihc uletu domov, zdej pa mali spi....če bo vse po sreči bo dons sam 1x, jz morm spet mal cote zložit in od mojga ta nov komplet oprat, da bo imel kej oblečt...aja, Miha pa tle neki nad nalogo vzdihuje...sej bo...no, pa pri nas bo dons ena rižotka padla, za ju3 pa smo zmenjeni za enolončnico in domače tortilje

no, fajn hujšajte...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebel@...pazi na rokco...user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, jz tud poznam tele diete..sem včas tud kej priredila...zdej pa sploh ne vem, kako bi si jo oblikovala k ne jem mesa...verjetn bi si mogla kako bučko na žar vržt???

kolumbo....si že spraznila lekarno na vašem konc????? kako je z malima??? kako pa kaj tvoje user posted image počutje?????

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

clock-img

02.03.2010, 13:28

clock-img

petrušk_

pencil-img

1807

BLAGOR TEB :)

petrušk_

clock-img

02.03.2010, 13:28

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

PUNCE PREMAKNILE SMO SE MED OTROČKE (ČVEKAMO O NAŠIH OTROCIH)  - LEPO VABLJENE

clock-img

02.03.2010, 14:13

clock-img

baki

pencil-img

3242

taj pa hitr na drugo stranuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.03.2010, 14:54

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi je kr hudo, da se selimo.....
punce z vami sem od začetka in zdej že drugič menjam temouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image rada vas imam in mi veliko pomeniteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem