IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: punsha
Pa sploh ne vem kaj naj mu dam glede tega kakanja. Prej je kakal, pa je revež takooo jokal
, res ne vem kako naj mu pomagam. Kak predlog? Bom jutri tudi pediatrinjo vprašala, imamo tretje cepljenje.
A dokler je bil izključno dojen, je normalno kakal?
A nogice mu kaj masiraš - to vzpodbudi delovanje črevesja.
Ja, dokler je bil samo dojen je normalno kakal, nikoli ni jokal zraven in kakal je najmanj 1x na dan. Ja, mu pa vsak dan masiram nogice, do sedaj je vedno lepo delovalo. Sva imela cel postopek...zjutraj okoli 7 se on začne napenjat, jaz ga vedno vzamem k sebi na pokrčena kolena da na pol sedi, nato pa masaža podplatov. Vedno je super delovalo, sedaj pa ne več... Sem povedala pri P včeraj, je rekla naj mu dam malo kompota iz suhih sliv - vode. Zaenkrat mu ni še nič pomagalo. Upam da bo kmalu bolje in se črevesje navadi druge hrane.
Še moje poročilo iz včerajšnjega pregleda. Velik je 66,5 in tehta 7200g

. Kljub bruhanju odlično napreduje

. Je pa dobil tudi 3. pikico in sem prav vesela, ko ni imel nobene reakcije. Niti jokast ni bil nič, kar je pri 1. cepljenju bil prav grozno cel dan. Je tudi lepo sodeloval - prijemal stvari, gledal rozino, se obračal v smeri prihajajočega zvoka... Sedaj imamo pa pri 9 mesecih naslednji pregled.
Za v vodo bom pa tudi jaz kupila kar
Fredov obroč. Ravno danes ga grem iskat in upam, da ga bomo za vikend že preizkusili. ja, ko se zbudi in poje bova šla malo do Kranja, mu moram kako pižamo kupit. Gre katera mogoče na kako
kavico v Kranju v kulandiji?