Evo, ene dobro jutro!!!
Snegec pada
Joj upam, da bo kmalu prava pomlad s toplim sončkom, da gremo ven
Naša Iza je včer popoldne pa do 2h ponoči tko fajn spala, potem pa sem ji ob 2h dala jest, pojedla 60 ml, potem kar noče več, se začne daviti ... in potem sem rabila 1,5 ure, da sem jo uspavala ... no, ponovno se je zbudila malo pred 6o, jaz pa že okoli 5h. Pa sva spet potem rabili dolgo časa za uspavanje. No, potem smo potegnili še do 9h (ampak zame zelo nekvaliteten spanec, ker sem jo čisto h sebi stiskala). No, po umivanju in hranjenju je zaspala za 1 urco .. in sedaj spet joka... sam jo ma ati. Jaz sem takoooo utrujena.
Upam, da bo ta noč boljša ....
Eno vprašanje ... ali se res še nekaj časa po porodu ne sme gledat tv? Mene kar oči bolijo .... no, tud od računalnika ... kaj pa vem.
Drugač pa, zdaj patronažne ne bom menjala, ker pride samo še enkrat .... ajd, stisnem zobe .. skozi eno uho notri, skozi drugo ven.
Kaj, pač otrok noče toliko jesti ... saj ne moreš siliti. Ko ima dovolj enostavno pljune flašo ven ali pa se začne daviti. Ne morš siliti. Smo pa včer jedli 9krat in pojedli 610 ml, a ni to ok?
Res ne bom več poslušala te patronažne
Grem zdaj pod tuš ... tašča mi kuha kosilo ... recimo še jutri, potem bom pa sama začela ...
Lep dan, čeprav snežen, želim!