Evo punce, mi smo na počitnicah doma :)
Smo prileteli v četrtek, gor je blo 18, tu pa 36 stopinj v senci. Vam ne morem povedat kak šok je bil, ko smo stopli z letala, nas je kar vse oblilo
No, v par dneh smo se kar privadili, samo tamal se mi smili, je takoj dobil pikce od vročine ;( Aja, pa morje je imelo predvčerajšnjim 30, se nisi mogu niti shladit, je blo pa fajn za tamalega, k je lahko bil veliko časa v vodi. Danes pa spet šok - morje je imelo zjutraj ledenih 20
Drugač pa smo prejšnji teden začeli po sili razmer jest. Meni so bradavice tako zakrvavele, da nisem vidla več drugega izhoda in sem mu skuhala jabolko in nektarino - na moje veliko začudenje je kot velik pojedel 100ml. Tko da smo zdej na 2-3 obrokih na dan, poje pa nekje med 100 in 200ml, mu dam kar v kakršnokoli šalco in nič ne merim, samo se mi zdi kar precej glede na to, da smo komaj zaštartali. Tega nisem bila vajena od taprvih 2, smo jedli po 2 žličke, pa vleeeeeeklo se je, pa vse okoli letelo, pa ven sta pljuvala, ta pa kar usta odpira. Mogoče pa mu moje mleko ni več zadostovalo in se je zato začel dojit na uro pa pol
Tko da za dopoldansko malico ima sadje (jabolko, nektarina, breskev, tudi lubenico obožuje, hruška), okoli kosila pa zelenjavo (krompir, bučka, špinača, korenček), zvečer pa rižolino. Pa tudi če slučajno napravim preredko dam malo rižija not. Banane pa ne mara