Jutro!
Ja, danes je pa spet tko vroče ... zaenkrat bova kar notri, ker itak čakava patronažno, pride danes predavat o GH. Je rekla da enkrat od 10h do 13h pride
Ma sem šla prej ven obešat perilo in je blo že noro vroče, evo, v senci mamo 27,6 stopinj, na soncu z vetrom pa 34,5 stopinj (mamo vremensko postajo heheh
).
Drugač pa nič posebnega, malo sem dala zdej spat, ker je sitna postajala, je kar fajn zaspala
Upam, da bo dalj kot 20 minut. Sem pa razmišljala, da bom verjetno mogla že kar prej uvajat gh kot po morju, kajti edin obrok, ki mi ga fajn poje, je zvečer mlečna Hippova kašica, naredim zdej kar fajn gosto, pa na žličko jeva, ji je tooook všeč, kar veliko poje ... mleko čez dan pa bolj tako-tako. Men zaenkrat kar fajn je na žličko (trkam!!!
), posebej, če je ornk lačna, se je kar navadla, zato bo pomoje treba kar začet. Je pa tud nestrpna, če dost hitro ne dajem hrane. Kar ustka odpira, če sem prepočasna pa v užaljen jok.
Joj, tašča me jeza ... vsak dan kliče vsaj 2krat. Sicer mojega, če na domač telefon kliče, jest tud kar mojemu dam telefon. Jao, pa itak jo vidim večkrat kot mojo mami .... res, pretirava!
Nič, grem v klet mal mojemu pomagat, rihta klet .... lp