IZVIRNO SPOROČILO: ne_ja
In ko si napisala, da joka iz dolgčasa...tako mali dojenček NIKOLI ne joka za brez veze, lahko joka ker jo nekaj boli, ker niso zadovoljene fiziološke potrebe, ali pa čustvene!!! Izsiljevanje z jokom se bo počasi sedaj začelo, do ca. 6 meseca starosti, pa dojenčki NE jokajo iz dolgčasa, razvajenosti ali kar brez veze!!!!!!
Jaz pa mislim, da to ni res. Potem pa našo

ves čas nekaj boli. Čeprav so jo zdravniki ornk preiskali in ni nič narobe. Ukvarjamo se tudi ves čas z njo, če ne jaz, pa moj

. Če kaj delam, jo vedno dam tako, da me vidi in jo stalno ogovarjam. Jaz verjamem, da je pač taka, da se hitro naveliča. Sicer pa, tisti, ki imate pridne otroke, si sploh in niti slučajno ne morete predstavljati, kako je imeti zahtevnega otroka! Pač, tako je. Poznam zdaj polno mamic z otročki in včasih mi tiste, s katerimi se družim rečejo, da bi one ponorele, če bi bli njihovi

skoz sitni.
Pač, ful jo je treba stimulirat, pa včas še to ne pomaga, gre takoj v jok ... pa se prav vidi, da je včasih to tak, izsiljevaljski jok. Včas ma vsega dovolj, se noče igrat, noče nekje ležat, noče se nosit ... noče spat ... Jaz se s tem ne strinjam, da dojenčki do 6. meseca ne izsiljujejo. Resnično, ne verjamem v to. Zakaj pa potem, če smo kam šli in se res čisto cel čas z njo ukvarjali (ker imaš na dopustu pač več časa) in potem prišli domov in šli na stare tire, je bilo jok in stok non stop, samo da sem jo odložila? Ah, so kar brihtni teli

, takoj ugotovijo kaj jim paše in kako do tega pridt
Itak pa vem, da bo zrasla in se bo skoz bolj znala kaj sama zamotiti. ****, tako je. Vendar pa je moja in sem se navadila, da je taka in hm, jo ne bi zamenjala ... hehehe, čeprav ne bi imela nič proti, če ne bi takoj za vsako stvar zajokcala

Ampak bomo že, ni