IZVIRNO SPOROČILO: punsha
Ojla,
sem včeraj naredila proseno kašo (samo na vodi) pa dodala suhe slive, pa mu je bilo kar všeč. Sedaj nekaj dni celo malo bolje je
. Sedaj sem začela z uvajanjem mlečnih izdelkov. Včeraj je dobil navadni jogurt + marelice, danes pa skuto + slive iz kompota. Ima kar rad.Ja, mu kar dajem slive, pa nič ne pomagajo pri prebavi. Zadnjič ga je 2 dni tako matralo, da je bil prav bogi. Čez dan je kar tečkal, pa večkrat se napenjal, da je bil ves rdeč in solzen, pa ni mogel kakati
. Potem sem šla pa v lekarno po svečke in sem mu dala eno, da je revež lahko kakal. To je bilo v soboto, pa do sedaj spet še ni kakal. Upam da bo no... ne bi mu rada ravno dajala telih svečk prepogosto.
Ojoj, božček. Jst bi takoj odstopila eno naše kakanje, če bi le lahko. Naš sicer najraje in največ je sadje, drugo nam ne gre tolko v rit. S slivami pa kar šparam, jih dobi max 2x na teden vmes z drugim sadjem. Ker če dam slive, kakamo kar čez cel dan, drugače navadno samo 1x ali 2x zjutraj, s slivami pa sigurno 3x, 4x al pa tudi več, pa še ponoči potem sračka
Bom mogla pa tudi jaz kar veliko poizkušat z raznorazno hrano s tem tamalim, ker mu običajne stvari, ki jih mi veliko jemo (riž, krompir, banane, zelenjava), ne grejo v rit

. Pa mi je tako hudo, ker imamo poln vrt zelenjave zdej
Upam, da bo imel rad vsaj mlečne izdelke, kot tudi taprva2, ker čene se bomo matrali s to hrano
Aja, še neki, naš kekec je pogruntal, da če se fajn dvigne, se lahko prime za varovalni obroč na vozičku, se zanj drži in potem se vozi tko sedečki, pa mi ni nič všeč, ne bi mu rada

še dvignila naklona tolk gor, ampak če ga pa tako na ozko pripasam, da se ne more dvigovat je pa cel hura, bo še pasove ven utrgal
< Sporočilo je popravil dskubin -- 9.8.2010 11:43:33 >