nasa babca pa je rekla da so spet presli nazaj k stirih mesecem...
eh kdo bi jih razumuuser posted image
Ma res, vsake 2 leti nekaj novega zgruntajo, pol pa ugotovijo, da je blo prej boljš

Sej če bo naš tolk jedu, itak ne bomo zdržali tko 6 mesecev, k me bo čisto izžel. Že zdej sem kak dan kot cunja. Čeprav zasrednja se je pa skor samo dojila skor do 10. meseca, ona ni in ni hotla GH. Sem vsak dan kuhala, pasirala, probavala 1001 stvar, ona pa je na joški visela
nas pa ima ze 5200 g user posted image vedno bolj nam gre dojenje, zdej smo na dveh dodatkih na dan user posted image 60 in 120 ml zvecer , drugo pa ga dojim
Sem pozabla prej komentirat
vročino: jaz kar prislonim usta k čelu in se skor nikoli ne zmotim, takoj opaziš razliko proti drugim dnevom. In pol je tko: če ima mrzle rokice, vročina še raste in nima smisla zbijat, ko so tudi rokice vroče je vročina na max in začneš zbijat (calpol, obkladki, ko ne gre drugače imam jaz dobre izkušnje z mrzlim beljakom (jajce iz hladilnika), ki ga malo razžvrkljaš, daš na brisačko in oviješ podplate. Ampak to govorim za zelo visoko vročino, ne pod 39.
Od vseh termometrov mi je najljubši stekleni z živim srebrom, ker je najbolj točen. Vsi drugi pri ponavljanjih merjenja kažejo vsakič drugače in povzročajo zmedo. Imamo sicer še enega z gibljivo konico, glih za na hitrco pogledat kje približno smo, ma za točno vedno uporabim steklenega.