smrketa iii, res je pravi sonček
. Naš je tudi imel toliko laskov, pa so mu pri 3 mesecih fuuuul začel izpadat, tak da je zdej pleško proti tistemu prej. No saj bojo novi zrasli.
Enej že eno urco spi, jaz pa tudi grem počasi tja proti postelji. Je treba spat, da nisem vsa cunasta potem
. Sicer zaspana nisem še nič... najbolje da še mal pokomentiram
vav, Tin od ninček je že pravi korenjak, 7kg
. Me prav zanima kolko ima Enej, v ponedeljek imamo posvetovalnico. Ojej, pa še 2. cepljenje. Pri prvem je bil prav bogi
. Bom videla, še za rotavirus moram vprašat. kaj pa vem, nisem se še odločila, al cepit al ne.
križ mene tud boli kot
. No malo višje me boli, tam nekje na sredi hrbta. Pa vrat. Ja, se bo treba kar pazit.
hranjenje nimam pojma koliko poje. Je pa še kar večinoma na 2 uri. Včasih še malo prej, včasih pa malo kasneje. Včasih je očitno samo žejen, ker res hitro konča, spet drugič pa je malo dlje. Je pa res, da nikoli ne je prav dolgo. Hitro je sit. Dojim ga pa ponavadi samo na eni strani. Če ga dam še na drugo, saj je, ampak vedno potem bruha.
uspavanje no zadnjič sem pisala, da je jok, pa da ga je kar naenkrat treba uspavat. Hm, saj ne vem, al bi ga sedaj pohvalila. Ne upam
. Pravim, da je bila očitno luna. Sedaj spet lepo sam zaspi, brez uspavanja zvečer. Čez dan pa tud ne rabi veliko. Minutko pa je. No saj že trkam
.
lep večer vsem skupaj,
nočko