cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: vreča za spanje

clock-img

11.02.2010, 13:28

clock-img

soncek3

pencil-img

329

Take lepo mehko sem zasledila v Sparu od Sparkija. Velikost 110, cena 9.90€, kar verjet nisem mogla, posezonska razprodaja.

clock-img

11.02.2010, 18:13

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

katy kako ga imaš pa oblečenega pod to spalno vrečo iz H&M-a..namreč js sm prvo spalno vrečo kupila v pikapolonici in sedaj drugo v h&M-U..pa se mi zdi ta v primerjavi z uno iz user posted image malo debelejša in pa bolj zaprta in ga mam čeprav je brezrokavov uzgori samo v bodiju..ne vem a bi jo nesla nazaj al kr mela 

Jaz ga imam spodaj v pižami-pajacu. Ima pa celo noč okno na škarje odprto, tudi zdaj pozimi. Ko bo pa malo topleje, bo imel pa spodaj samo body. Saj veš, koliko imaš spodaj oblečenega, je odvisno, koliko imaš v sobi ponoči toplo/mrzlo. Mi imamo ca. 19C.

clock-img

11.02.2010, 18:14

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Sem pa H&M-jevo vrečo končno dobila. user posted image

clock-img

11.02.2010, 18:15

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

IZVIRNO SPOROČILO: soncek3

Take lepo mehko sem zasledila v Sparu od Sparkija. Velikost 110, cena 9.90€, kar verjet nisem mogla, posezonska razprodaja.

To je pa ugodno ja, ker H&M-jeva je 18 EUR. user posted image

clock-img

11.02.2010, 20:55

clock-img

sanelaa

pencil-img

1016

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

In kako je?

A je okej?

Meni so se napogled te spalne vreče iz HMa zdele tako ozke.............grem jutri še enkrat pogledat.

clock-img

11.02.2010, 21:03

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sanelaa

In kako je?

A je okej?

Meni so se napogled te spalne vreče iz HMa zdele tako ozke.............grem jutri še enkrat pogledat.

mi jo mamo tud - pa če maš zeleno, pazi kako jo boš prala, ker naša se vsakič ful zmečka - pa eno smo že menjali, ker se je fuuuuuuul skrčla

clock-img

11.02.2010, 21:55

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

http://www.recinko.si/spalna-vreca-otroka-104-p-2317.php

Mi smo zelo zadovoljni s tole. Sicer je malce dražja, ampak vredna svojega denarja!

clock-img

12.02.2010, 19:33

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

In kako je?

A je okej?

Ja, meni je super. Je do zdaj tudi imel H&M-jevo, ampak mu je ratala prekratka. Je res zgoraj bolj ozka ampak naš Nik je kar konkreten dečko pa mu ni preozka.

clock-img

12.02.2010, 19:34

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

IZVIRNO SPOROČILO: nya

In kako je?

A je okej?

mi jo mamo tud - pa če maš zeleno, pazi kako jo boš prala, ker naša se vsakič ful zmečka - pa eno smo že menjali, ker se je fuuuuuuul skrčla

Hm, jaz ponavadi perem na 60C pa ni nikoli ful zmečkana oz. bolj zmečkana kot ostalo perilo.

clock-img

14.02.2010, 14:38

clock-img

Anonimen

In kako je?

A je okej?

Hm, jaz ponavadi perem na 60C pa ni nikoli ful zmečkana oz. bolj zmečkana kot ostalo perilo.

a maš tako zeleno? ker mi imamo dve - eno zeleno in eno belo

bela je super, zelena pa ne, je tudi tanjša od bele

boš sporočila, ko jo opereš

clock-img

14.02.2010, 22:17

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

In kako je?

A je okej?

a maš tako zeleno? ker mi imamo dve - eno zeleno in eno belo

bela je super, zelena pa ne, je tudi tanjša od bele

boš sporočila, ko jo opereš

Ja, do zdaj je imel zeleno, gor je ena sova narisana, pa drevo in rdeča mušnica. user posted image  Zdaj sem pa belo dobila in sem jo tudi že oprala pa tudi ni bila zmečkana.

Mogoče si pa imela smolo in si naletela na slabše blago, verjetno je tudi to možno.

clock-img

16.02.2010, 11:52

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

jaz jo imam od odeje škofja loka .. ni zimska... naša noče bit noter... nikoli rabljena ... cena 45 eur...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

16.02.2010, 12:20

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

jaz jo imam od odeje škofja loka .. ni zimska... naša noče bit noter... nikoli rabljena ... cena 45 eur...

user posted image tak draga. Madoniš jaz jo kupim vedno za največ 13-15 evrov, pa še zimsko. Kaj pa ima ta da je tak draga, zlate nitkeuser posted image .

Jaz je tudi nisem našla v h&m-u (so imeli le majhne), sem jo pa potem dobila v mullerju. Aja pa se mi tudi ni še nobena pomečkala, in sušim v sušilcu

clock-img

16.02.2010, 12:34

clock-img

Anonimen

ta bele so ok - zeleno imam pa že drugo, ker se je prva skrčila ful - ta se mi pa tud ful mečka

clock-img

16.02.2010, 12:35

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

user posted image tak draga. Madoniš jaz jo kupim vedno za največ 13-15 evrov, pa še zimsko. Kaj pa ima ta da je tak draga, zlate nitkeuser posted image .

Jaz je tudi nisem našla v h&m-u (so imeli le majhne), sem jo pa potem dobila v mullerju. Aja pa se mi tudi ni še nobena pomečkala, in sušim v sušilcu

vam jo bom fotkaLA, ko operem

clock-img

19.02.2010, 14:18

clock-img

Anonimen

evo, oprana in skoraj suha zgleda tkole:

user posted image

user posted image

clock-img

19.02.2010, 14:19

clock-img

Anonimen

In to je druga, ki jo imamo, ker smo prvo menjlai - napisali pa so, da je bila poškodba pri pranjuuser posted image  - pa jo perem na 40

clock-img

21.02.2010, 22:02

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

In to je druga, ki jo imamo, ker smo prvo menjlai - napisali pa so, da je bila poškodba pri pranjuuser posted image  - pa jo perem na 40

Je pa res precej zmečkana. user posted image  Kaj pa če si stroj preveč nafilala? Samo potem bi bilo tudi ostalo perilo zmečkano.

clock-img

22.02.2010, 06:34

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Kaj pa centrifiga na stroju, na kolk jo imaš, probaj jo malo zmanjšat. sICER BO MALO BOLJ MOKRA VEN PRIŠLA, AMPAK MOGOČE MANJ ZMEČKANA

clock-img

22.02.2010, 22:14

clock-img

Anonimen

Je pa res precej zmečkana. user posted image  Kaj pa če si stroj preveč nafilala? Samo potem bi bilo tudi ostalo perilo zmečkano.

kadar perem ta belo je čist ok, tko da ne vem, kaj bi lahko bilo

clock-img

22.02.2010, 22:15

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Kaj pa centrifiga na stroju, na kolk jo imaš, probaj jo malo zmanjšat. sICER BO MALO BOLJ MOKRA VEN PRIŠLA, AMPAK MOGOČE MANJ ZMEČKANA

sam al ona se tko pomečka, da se kr mal skup da - si predstavljaš? Jo moram pol raztegnit ful

clock-img

24.02.2010, 20:31

clock-img

Urska09

pencil-img

1067

evo, oprana in skoraj suha zgleda tkole:

user posted image

user posted image

Hmmm, točno tako imamo mi in je čist ok. Perem na 60, sušim v sušilcu. Prej smo imeli pa uno belo, do 1 leta. Obe sta super!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem