IZVIRNO SPOROČILO: ječi12
skratka hotla sm povedat še to da se mi zdi da je 10 colski premajhen,sj ne rabijo bit eno leto stari pa že vozit to,do takrat naj bojo na avtočkih za poganjat,potem pa z dvemi leti na tega in to je to...je ful manjši radij koles in pri 4h letih otrok gor zgleda prav smešno(kot 6 letnik s pomožnimi kolesci) žal! :)
A misliš takole?
Pa veš zakaj tko zgledajo? Ker, ko so bili stari 2 leti, je bil to edin poganjalec, ki dejansko jim je bil prav (niso vsi ekstremnih dimenzij), ker poganjalca na 4 kolesa niso imeli, ker so pri 3,5 leta že vozili kolo brez pomožnih koleščkov in jim torej starši niso kupovali še enega, večjega poganjalca za kdaj pa kdaj in ker nimajo vsi starši karavanov, da bi, kadar kam grejo, lahko v avto zabrisali 2 mulca, voziček in še kolo. Takle poganjalec se pa enostavno zabriše v prtljažnik. Tako da - moje mnenje je, da če je interes, se za otroka nabavi prava velikost za
danes in ne nekaj kar mu bo prav ćez pol leta.
Sicer pa - kaj je pa narobe, če otrok pri 6. letih vozi kolo s pomožnimi koleščki? Ko smo bili mi majhni, smo jih vsi še imeli! No, če smo bili te sreče, da smo sploh imeli kolo!