writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 10. del

clock-img

24.02.2010, 07:27

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: zoja10
flaska si spregledla moje vprašanje,... če si plačana na napotnico prek štud. servisa kljub temu da si na porodniški?

Upsidejzi, pa sem res. Zdej mi da večinoma kar keš. user posted image

Tanja, čestitke za izpituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa na faks... Držte pesti da ne bom smrčala na klopi. Če ne bom budna ni panike, sam smrčat se pa res ne spodobiuser posted image user posted image

clock-img

24.02.2010, 07:30

clock-img

Leela

pencil-img

3101

A ima majana danes RD ????

clock-img

24.02.2010, 07:31

clock-img

Leela

pencil-img

3101

Flaska drž se

clock-img

24.02.2010, 07:35

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

Dobro jutro!

Tudi pri nas sije sonček. Kavica se že kuha, Bogdan še spi, kje točno ne vem, verjeno v sobi od Klare Glorie.
Včeraj sva se skregala. Rekla sem mu, kaj bomo naredili glede tamale in, da bi bilo mogoče dobro povedat določenim ljudem povedati kako in kaj in jim vsaj zagrozit, če ne že ukrepat, pa me je začel napadat, da bi se jaz samo kregala, če vem kaj bom s tem naredila, da sem pritegnjena,... Jaz pa valjda nazaj, da niti lastnega otroka ne zna branit, jaz pa sama tudi nič ne morem, če mi bo še on obrnil hrbet, da tamala je najina, ne moja in očitno stojiva na nasprotnih bregovih. Jaz sem direktna in povem kaj mislim, on je pa reva, ki ni sposobna braniti niti lastne krvi. Pa sem dobila porcijo nazaj, da za zdaj še niso nič zajeb*** in naj jim vsaj daj možnost, da ji dajo en odmerek na 24ur in vidimo kako bo, da zdaj sem pa že jaz bolj pametna od zdravnikov. In sem ga vprašala kaj bo, če zaje**** in mali ful razredčijo kri, mala naj bi bila v petek doma, in, če ji bo sam takrat kri kontroliral al kaj. Zraven sem mu pa še dodala, da tudi, če bojo zasrali, bo on lepo tiho in kimal, tako, kot do zdaj, jaz bom pa spet izpadla najhujša, ko bom napadala zdravnike.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

clock-img

24.02.2010, 08:18

clock-img

majana79

pencil-img

8822

leela, ja user posted image

christiana user posted image user posted image bodita močna, to so vse preizkušnje

žabarke, a ni nobena čutila potresa, 6.21? user posted image mene je zbudilo, je fajn zaropotalo...

clock-img

24.02.2010, 08:19

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

flaska si spregledla moje vprašanje,... če si plačana na napotnico prek štud. servisa kljub temu da si na porodniški?

Upsidejzi, pa sem res. Zdej mi da večinoma kar keš. user posted image

Tanja, čestitke za izpituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa na faks... Držte pesti da ne bom smrčala na klopi. Če ne bom budna ni panike, sam smrčat se pa res ne spodobiuser posted image user posted image

vibro vklop na mobitelu, te bom klicala vsakih 10 min user posted image user posted image

clock-img

24.02.2010, 08:19

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Je ni na seznamu user posted image

Majana? A kej skrivaš?

clock-img

24.02.2010, 08:23

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Majana: user posted image

clock-img

24.02.2010, 08:25

clock-img

christiana21

pencil-img

1075

majana, čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

clock-img

24.02.2010, 08:33

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Majana? A kej skrivaš?

ja, sive lase user posted image user posted image

hvala punce user posted image user posted image

sej če bi ble v isti ulici, bi vas vse na torto povabila user posted image

clock-img

24.02.2010, 08:34

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Majana? A kej skrivaš?

ja, sive lase user posted image user posted image

hvala punce user posted image user posted image

sej če bi ble v isti ulici, bi vas vse na torto povabila user posted image

Če nebi bla Z nora, bi se pa pripeljala user posted image ...vse za torto

clock-img

24.02.2010, 08:37

clock-img

majana79

pencil-img

8822

user posted image  user posted image  user posted image

bomo vse nadoknadile nazaj, če ne prej na flaskinem pikniku user posted image

clock-img

24.02.2010, 08:46

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

kašn piknik? Je kdo reku piknik? user posted image user posted image

A nebi res naredile piknik enkrat v maju...skupaj z otroci...no lahko tut z deci user posted image

clock-img

24.02.2010, 08:49

clock-img

Leela

pencil-img

3101

majana vse najboljše user posted image user posted image

jaja si hotla bit tiho samo, da ni treba častit. Pa saj nisi gorenjka user posted image

christiana user posted image , želim vam da bo danes dober dan in da dobi enega zdravnika, ki se bo potegnil zanjo.

clock-img

24.02.2010, 08:50

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Dobro jutro...

Majana user posted image user posted image user posted image vse najboljše...

clock-img

24.02.2010, 08:53

clock-img

majana79

pencil-img

8822

kašn piknik? Je kdo reku piknik? user posted image user posted image

A nebi res naredile piknik enkrat v maju...skupaj z otroci...no lahko tut z deci user posted image

ja sej to bi flaska rada user posted image user posted image

bomo ji še mal 'omenile' user posted image user posted image

wuhu, otrok spi, jaz pa ne vem kaj bi s sabo

moram it počasi 'spakirat', gremo k mojim danes

clock-img

24.02.2010, 08:58

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

jutro,

spali super. Do ene pol enih se je bolj zbujal, ampak potem je pa spal do malo čez osem, brez futranja (no, vsaj jst ga nisem futrala). Sem se še pred njim zbudila, pomoje prvič tkole user posted image Se je vsaj malo naspal, da ne bo tečen. Sem ga zjutraj našla kako spi na trebuščku, s pokrčenimi nogicami user posted image

nimam pojma, enmu gospodu sta pomagal, da je naredil samomor, da je sinu dal srce za presaditev. Potem so pa temu prjatlu (ta drug zdravnik) zamrznil bančni račun. na foxlife je.

ja, zarad tablet ga hočjo zapret. Ker je temu policaju, ki ga preiskuje, med pregledom dal merit temperaturo s termometrom v rit in se mu je zameril. Tko da ga je pol ta policaj ustavil, ker je prehitro vozil in potem ugotovil, da se na veliko šopa s protibolečinskimi tabletami.

clock-img

24.02.2010, 09:04

clock-img

mama11

pencil-img

1385

pa še neki sm zatipala na prsih,.. srčno upam da je samo moja domišljija....

Jaz tudi user posted image . Se pa včasih zgodi tudi meni med ovulacijo ali tik pred M - hormoni....

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21
tamala je najina, ne moja in očitno stojiva na nasprotnih bregovih.

user posted image  Tvoj ima očitno še srečo, da uživa luksuz popolnega zaupanja v zdravnike. Nikar se ne kregajta, raje se o tem pogovorita, ko bosta oba bolj mirna. Sicer pa sta pri tolikšnem in tako dolgo trajajočem stresu dobra, da se sploh še pogovarjata user posted image

žabarke, a ni nobena čutila potresa, 6.21? user posted image mene je zbudilo, je fajn zaropotalo...

Mi smo malo ven iz Škofljice, pa sem čutila. Mojemu sem nekaj zagodla, pa nisem imela energije za kaj več... je bila noč prehuda.

Vse najboljše:

user posted image

clock-img

24.02.2010, 09:13

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

majanči vse naj naj....še na mnogo mali jurčkov!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

24.02.2010, 09:16

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Tanja... pridna si...user posted image user posted image user posted image

Christiana...user posted image user posted image Bodi močna in naredi tisto, kar čutiš, da je prav. Midva imava kar sreči z zdravniki zaenkrat, edino ko so naju iz porodnišnice prestavili na Pediatrično je bilo nekaj ostrih besed, da smo se zmenili kako in kaj... Vedno imaš pravico kot mami zvedeti vse podatke, če ti pa tvoja zdravnica ne odgovori na vsa tvoja vprašanja, se obrni na predstojnika oddelka... Veliko moči in pozitivne energije za vaju z Bogdanom...

Bi pa vseeno še imela zs-mail od christiane... A mi ga pošljete prosim...

clock-img

24.02.2010, 09:23

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

no problemo petra...ti bom jaz

clock-img

24.02.2010, 09:24

clock-img

lake

pencil-img

3955

user posted image

Majana Vse najboljše!!!!!!!  A maš torto? Pridem. user posted image

Jst potresa nisem čutla, je pa res neki fajn zaropotal.

clock-img

24.02.2010, 09:35

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

majanaaaaa vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.02.2010, 09:37

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Majana - vse najboljšeuser posted image user posted image

Potres - sem čutila, samo v naši stari bajti sem mislila, da je spet He. od kje padla, kerr skozi pleza in posledično pada. Sem prav mojega klicala v službo kaj je spet izvajala, pa je rekel da nič. Pol sem pa rekla, da je blo kot potres, pa mi pove, da je bil potres.

Stanovanje imam tako pospravljeno kot že dolgo ne, zdaj se pa še čisti. BI mogle ta teden priti k meni, ne šele drug teden, ker se bojim, da ne bo zdržalouser posted image

clock-img

24.02.2010, 09:38

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

oooo Christiana....user posted image user posted image user posted image

Majana... kakšna torta user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem