writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 10. del

clock-img

26.02.2010, 09:31

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

F.decorate(_ge('button_bar'), F._photo_button_bar).bar_go_go_go(995859703, 0);var page_note_ratio = 1;

user posted image

za vsako en kofeuser posted image

clock-img

26.02.2010, 09:37

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.02.2010, 09:37

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

flaska, tenkju! user posted image

razočarana, vse najboljše user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

26.02.2010, 09:45

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Dobro jutro.... Flaska hvala za kofi...

Razočarana... vse najboljše user posted image user posted image user posted image A danes se boš kaj pregrešila s kakšnim kosom tortice... user posted image Danes ti bo stric Montinac čez prste pogledal...user posted image
Kati... no, pa ste ga le dočakali user posted image

Kasija in Maja kako so mladički vajini... so kaj bolje?

clock-img

26.02.2010, 09:57

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Dobro jutro.... Flaska hvala za kofi...

Razočarana... vse najboljše user posted image user posted image user posted image A danes se boš kaj pregrešila s kakšnim kosom tortice... user posted image Danes ti bo stric Montinac čez prste pogledal...user posted image
Kati... no, pa ste ga le dočakali user posted image

Kasija in Maja kako so mladički vajini... so kaj bolje?

Zarjine norice so boljše, tudi pod pleničko. kašljata in smrkata pa še vedno. No, vsaj spali sta OK. Z se je sam enkrat zbudila (spala 12ur in pol), M spala celo noč (11 ur in pol) user posted image

clock-img

26.02.2010, 09:58

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Majana...zdej sm še jst začela igrat tega user posted image . Sam nisem še čist popštekala vsega...mi je M po kolenih skakala. Bom zvečer. Kaj narediš, če nimaš denarja za mačeto, pa drugače ne moreš prekopat? A te vseeno spusti na drug zemljevid?

clock-img

26.02.2010, 09:59

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Maja, super! Evo- lepši dnevi tudi zate prihajajouser posted image user posted image user posted image

Zdele sem pokončala dva sendviča s pršutom, čeber čaja in dva pudingauser posted image Zdej sm pa zmatranauser posted image user posted image user posted image

clock-img

26.02.2010, 09:59

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
Majana...zdej sm še jst začela igrat tega user posted image . Sam nisem še čist popštekala vsega...mi je M po kolenih skakala. Bom zvečer. Kaj narediš, če nimaš denarja za mačeto, pa drugače ne moreš prekopat? A te vseeno spusti na drug zemljevid?

user posted image user posted image user posted image user posted image Ti maš pa res preveč časauser posted image

clock-img

26.02.2010, 10:03

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Maja, super! Evo- lepši dnevi tudi zate prihajajouser posted image user posted image user posted image

Zdele sem pokončala dva sendviča s pršutom, čeber čaja in dva pudingauser posted image Zdej sm pa zmatranauser posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

26.02.2010, 10:05

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

user posted image user posted image user posted image super , da se izboljšuje. Pridni punci sta spančkali...user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.02.2010, 10:09

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Jst se tut bašem!

Jaaaaa...končno. Upam, da bosta drug teden zdravi. res že pošteno rabim eno dolgooooo kavo!

clock-img

26.02.2010, 10:36

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

No, pupeka sem pospravila spat. Sem mu prejle še mal fiziološke v nos zlila pa čebulo dala v sobico. Pa kamilice. Ma da pomaga user posted image Sploh ne vem, kako nej mu spucam te 'globoke' šmrkle...ponoči ko sva mu ven to sesala, je sicer nekaj šlo ven, ampak tisto notri je pa ostalo, ker ko sem mu dudo dala, je spet smrčal in ga je motilo, da ima nos zamašen.

Lahko bi šla še jst mal zalegnit...da mal nadoknadim za noč...

clock-img

26.02.2010, 10:37

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Jst bom tut dala Z spat. M pa ne spi nč čez dan.

clock-img

26.02.2010, 10:45

clock-img

Anonimen

razočarana vse najboljše za RD

user posted image user posted image user posted image user posted image  lepo praznuj!

clock-img

26.02.2010, 10:48

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Jutro!

razočarana, vse najboljše! user posted image

maja, ja lahko greš na drugo mapo, pač potem tiste poklikaš, ko kupiš novo orodje

kaj čem rečt... spet ena fina noč user posted image sem zjutrej J. potegnila iz nosa hudiča in pol, ne vem kaj je moj delou da mu ni mogu ponoč

je pa ta otrok neverjeten... stalno se premika ponoč pa kobaca, useda se, kr nekej user posted image user posted image

clock-img

26.02.2010, 11:04

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

majana...a pa si zihr, da mu je sploh probal user posted image

clock-img

26.02.2010, 11:44

clock-img

tubby

pencil-img

858

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Sm jst vedla da ti bo všeč.

KatMat Dons se mi je pa o teb sanjal, in o tvojih težavah.

Lake men se je pa o tebi danes sanjal!!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.02.2010, 11:45

clock-img

tubby

pencil-img

858

Razočarana vse najboljše user posted image user posted image user posted image

s čim se boš pregrešila???user posted image

clock-img

26.02.2010, 11:59

clock-img

zoja10

pencil-img

1060

tiste k mate punčke če kero zanima sem si naročila za tajo lih mal premajhne copatke/robeez....

na ZS plis (je šlo za uslugo pa mi jih je nerodno vračat)...

clock-img

26.02.2010, 12:00

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

čaj in keksi user posted image jih je sicer varuška prinesla M. user posted image pa jih je preveč samo zanj user posted image

bi morala na tržnico... ampak je tako zunaj, da ne vem, če bi šla.

spet rabim modni nasvet - temno modra obleka (in čez rdeča jopica), črni čevlji - kako barvo nogavic? črno? to mam doma user posted image ali sploh raje črno obleko? ker nisem prepričana, da se stlačim vanjo...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

26.02.2010, 12:09

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

čaj in keksi user posted image jih je sicer varuška prinesla M. user posted image pa jih je preveč samo zanj user posted image

spet rabim modni nasvet - temno modra obleka (in čez rdeča jopica), črni čevlji - kako barvo nogavic? črno? to mam doma user posted image ali sploh raje črno obleko? ker nisem prepričana, da se stlačim vanjo...

Meni temno modra in črna ne gresta skupaj, tko da jst te nebi to oblekla. Stlači se v črno obleko user posted image

clock-img

26.02.2010, 12:11

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Meni temno modra in črna ne gresta skupaj, tko da jst te nebi to oblekla. Stlači se v črno obleko user posted image

user posted image user posted image user posted image hvala. grem probat... jejjejjej user posted image

clock-img

26.02.2010, 12:14

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Jst grem pa izvajat mišn imposibl. Si morm oprat grivo in se stuširat. Bog si ga vedi kaj bosta delali medtem user posted image . Vlečem karavano v kopalnico.

clock-img

26.02.2010, 12:21

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

črna je preozka user posted image user posted image user posted image čez joške user posted image

clock-img

26.02.2010, 12:36

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

je pa ta otrok neverjeten... stalno se premika ponoč pa kobaca, useda se, kr nekej user posted image user posted image

si prepričana, da nista najina dva pamža kej v sorodu? Al pa vsaj telepatsko povezana? Se isto kar poseda ponoči, ker ne zna spat na trebuhu (razen če se res sredi spanja obrne na trebuh) in potem začne kravce past, pol se pa usede. In ker je napol v sanjah, se še z glavo butne kam user posted image Še dobr, da mamo zaščito  okol in okol, drugač bi bil cel modričast user posted image

Tamal je eno turo odspal, sva mu prejle nos pucala, pa je šlo bolj malo venuser posted image Ne vem, kako vso tisto nesnago ven spravit...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem