writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 10. del

clock-img

16.02.2010, 19:57

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

šivilja, a je možno, da je ostala v ZD? ali pa da si jo nekam 'zataknila'? ker meni se to non stop dogaja user posted image

sicer angina ni prenosljiva, ampak jaz ga vseeno ne bi peljala

user posted image je rekla P, da naj dvadni nima direktnega kontakta s sestricama, da se ne nalezeta. pa zobarca je direkt tam not v ustih

za kartico sem pa tudi v zd spraševala pa ni, v naše kaosu se pakomot še kaj večjega izgubi. Še dobro, da otroci kričijo, da jih sploh najdem.

spet pišem z levo v temi, tako da - ikskjuzmi

clock-img

16.02.2010, 20:03

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

šivilja, a je možno, da je ostala v ZD? ali pa da si jo nekam 'zataknila'? ker meni se to non stop dogaja user posted image

sicer angina ni prenosljiva, ampak jaz ga vseeno ne bi peljala

user posted image je rekla P, da naj dvadni nima direktnega kontakta s sestricama, da se ne nalezeta. pa zobarca je direkt tam not v ustih

za kartico sem pa tudi v zd spraševala pa ni, v naše kaosu se pakomot še kaj večjega izgubi. Še dobro, da otroci kričijo, da jih sploh najdem.

spet pišem z levo v temi, tako da - ikskjuzmi

huh, meni je moja zdravnica rekla da pa ni nalezljiva user posted image kr neki

držim pesti da jo kdo najde in vam jo vrne

clock-img

16.02.2010, 20:03

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

FLASKA - jutri bo še bolje, ker imam vsetri doma. danes je bila vsaj he. v vrtcu, jutri ima pa tudi ona zobarja, mož tadolg šiht, proti večeru pa še jaz zobarja- Se že veselim- Pa K. je treba po vsakem lulanju lulček umit- drgaqč je že čist samostojen, zdaj je sper kot da bi ga previjala. pol pa še obkladki vsaj 6x na dan, pa AB na osem ur.....žurka do poznih nočnih ur

clock-img

16.02.2010, 20:05

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

a me kdo razume k tko fajn pišem?????

clock-img

16.02.2010, 20:05

clock-img

majana79

pencil-img

8822

flaska, ti kar pošlji, da bom zdrava in debela user posted image  user posted image

ampak res, Kati bi očitno rada zbolela, ker tako fehta user posted image jaz prinesem viruse dihalnih poti

sej ne vem kolk nas je takih k nimajo ali otroka bolnega, ali pa same niso bolne

clock-img

16.02.2010, 20:06

clock-img

majana79

pencil-img

8822

a me kdo razume k tko fajn pišem?????

vse te zastopmo user posted image

sam jutrišnjega dne ti pa nisem fouš user posted image

clock-img

16.02.2010, 20:08

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

flaska....sej ves da obozujemo tebe in tvoje bacileuser posted image user posted image

clock-img

16.02.2010, 20:15

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

kati kdaj pa sploh gresta na pico?A danes?Men gre v Jurmanu na živce, k nimajo dobre ventilacije in zmer tok po hrani smrdim k ven pridem.

šivilja angina je prenosljiva s slino, ni pa tko k viroze- kapljično. Se pravi, če bi se lupčkala z nekom, ki ima angino, bi jo dobila. Zato je najbrž rekla, naj se ga hčeri izogibata, v bistvu bolj njegove sline.Samo bris je pri marsikom pozitiven, veš, tudi pri takih, ki nimajo izraženih znakov bolezni. Eni ljudje so stalni nosilci te bakterije. A ima tudi kaj vročine?Ker sicer je kar malo nenavadno, da mu je dala antibiotik.

clock-img

16.02.2010, 20:22

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

kati kdaj pa sploh gresta na pico?A danes?Men gre v Jurmanu na živce, k nimajo dobre ventilacije in zmer tok po hrani smrdim k ven pridem.

šivilja angina je prenosljiva s slino, ni pa tko k viroze- kapljično. Se pravi, če bi se lupčkala z nekom, ki ima angino, bi jo dobila. Zato je najbrž rekla, naj se ga hčeri izogibata, v bistvu bolj njegove sline.Samo bris je pri marsikom pozitiven, veš, tudi pri takih, ki nimajo izraženih znakov bolezni. Eni ljudje so stalni nosilci te bakterije. A ima tudi kaj vročine?Ker sicer je kar malo nenavadno, da mu je dala antibiotik.

v petek...lahko gremo pa na mehiško

clock-img

16.02.2010, 20:25

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

M. še kar neki čivka v postelji user posted image mene pa tud neki grlo boli. a ne bo še konec tega???

šivilja user posted image user posted image user posted image preživi jutrišnji dan!

sem vam FAUŠ za večerjo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

16.02.2010, 20:25

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

FLASKA - jutri bo še bolje, ker imam vsetri doma. danes je bila vsaj he. v vrtcu, jutri ima pa tudi ona zobarja, mož tadolg šiht, proti večeru pa še jaz zobarja- Se že veselim- Pa K. je treba po vsakem lulanju lulček umit- drgaqč je že čist samostojen, zdaj je sper kot da bi ga previjala. pol pa še obkladki vsaj 6x na dan, pa AB na osem ur.....žurka do poznih nočnih ur

Mater, kva boš žurala! Višek tvojega dneva je zobar zvečer vidimuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
flaska....sej ves da obozujemo tebe in tvoje bacile

user posted image Lovjutu!

clock-img

16.02.2010, 20:27

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

flaska in vsi bolančki in bolančkice user posted image user posted image

clock-img

16.02.2010, 20:47

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

wah, M. se je naučil, kako sleči spalno vrečo user posted image sej lepo, ampak kako bom pa zdaj zagotovila, da ga ne bo zeblo ponoči? spi pa še ne.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

16.02.2010, 20:48

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image

Grem spat!

clock-img

16.02.2010, 20:50

clock-img

Leela

pencil-img

3101

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

wah, M. se je naučil, kako sleči spalno vrečo user posted image sej lepo, ampak kako bom pa zdaj zagotovila, da ga ne bo zeblo ponoči? spi pa še ne.

smeško
mali hudini user posted image

clock-img

16.02.2010, 20:50

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

nočko, dudi!

jaz pa si grem večerjo naredit. bi mlečni riž, pa se predolgo kuha user posted image

clock-img

16.02.2010, 20:52

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

nočko, dudi!

jaz pa si grem večerjo naredit. bi mlečni riž, pa se predolgo kuha user posted image

user posted image user posted image user posted image  a ne ješ to že cel teden?

clock-img

16.02.2010, 21:02

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

nočko, dudi!

user posted image user posted image user posted image  a ne ješ to že cel teden?

neeeeeee user posted image user posted image user posted image ta teden sem sam enkrat. no, je pa res, da je šele torek user posted image

clock-img

16.02.2010, 21:06

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

a ste brale tole http://www.ringaraja.net/forum/prebujanje_pono%C4%8Di-pomaga_kvas/m_4926824/tm.htm user posted image moram kupit kvas pa probat... user posted image

clock-img

16.02.2010, 21:09

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

mam samogovore user posted image

clock-img

16.02.2010, 21:12

clock-img

majana79

pencil-img

8822

House time user posted image

clock-img

16.02.2010, 21:14

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

nočko, dudi!

neeeeeee user posted image user posted image user posted image ta teden sem sam enkrat. no, je pa res, da je šele torek user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.02.2010, 21:22

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

nočko, dudi!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pol si pa v petek al pa v soboto tut. Imam v spominu, da si 2x o tej večerji govorila user posted image

clock-img

16.02.2010, 21:23

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Nč hausa zame. Je moj spet prklopu mašino na televizijo user posted image

Itak pa morm delat.

clock-img

16.02.2010, 21:28

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Nč hausa zame. Je moj spet prklopu mašino na televizijo user posted image

Itak pa morm delat.

rabite še eno tv, definitivno

delo krepa človeka, a ti še niso tega povedal? user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem