Ledenka, a ne kuhaš
Aja, najbrž maš leptop zraven plate
Mene moj skozi heca, da še kuhat ne znam brez računalnika.
Maja - da čimprej mine
Danes sem dobila 32 krofov (jih včeraj niso prodali, pa da jih ne vržejo stran)
Moje baterije so pa počasi že v rdečem območju, pa je šele pol dneva mimo
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A
Ledenka, a ne kuhaš
Aja, najbrž maš leptop zraven plate
skoraj

pa sej se samo kuha, ko je enkrat v loncu
). Zdaj sicer ne gremo na dopust, dobim pa nečakinjo za čez noč (k še nimam dosti svojih).
Šivilja, jejej. Najboljš da se greš mal nafilat... U klet se zapri. S krofi in litrco.
Unadva razturavata svojo sobo, jaz pa tle gor visim. Klet je pa mal mrzla in neudobna.
Čez pol ure bodo pele risanke, ker bom dajala H. spat.
šivilja
za baterije! sej greš kmalu k zobarju...
do takrat pa
< Sporočilo je popravil ledenka -- 17.2.2010 14:36:48 >
Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
šivilja
za baterije! sej greš kmalu k zobarju...
do takrat pa
Če me bo spet tako natiral in pucal kot zadnjič, se ne bom glih spočila
Smajli je pa super - široko uporaben
Midva z malim sva pa pojedla, spet ni bil nekaj zelo ješč, ampak tudi mleka ni kaj veliko spil potem, tako da sklepam, da je sit. Sem mu dala malenkost masla notri, bomo videli, če bo kaj reakcije.
Zdej pa sam malo odpočinem, potem pa na sprehod. Je treba po sto letih malo noge premigat pa svežega zraka se nadihat
Mojga itak do ne vem kdaj ne bo, tako da sem home alone. No, si bom lahko vsaj nadaljevanke v miru zvečer pogledala
Ej kuharice!
A lahko kej iz pireja naredim? Moj ga je naredil za celo ulico, zdej pa nimam kam z njim. Pa mi ga je škoda stran vržt. Sam ne bi cmokov jedla...
Ledenka, hehehe dobrga smajlija si našla
lahko ga daš v vrečko za okrasitev torte pa nabrizgaš na pladenj in popečeš v pečici, tolk da so zlato rumeni
samo a to bi ti še jutr jedla?
kaj pa zamrznit?
sladki krompir vem da se lahko, za pire pa nimam pojma.
Ledenka, nevem če mi je lih apetitlih zamrznit pire
al pa shepperd's pie lahko nardiš
oziroma če improviziraš, daš spodej mleto meso (tko k narjeno za lazanjo al pa ragu), čez pa pire pa popečeš v pečici
mogoče še kak sir kje vmes nariban
Ej kuharice!
A lahko kej iz pireja naredim? Moj ga je naredil za celo ulico, zdej pa nimam kam z njim. Pa mi ga je škoda stran vržt. Sam ne bi cmokov jedla...
Ledenka, hehehe dobrga smajlija si našla
dobre njoke al svaljke z moko in jajci ne ve,m a še kaj gre not, pol jih spečeš... mnjami
IZVIRNO SPOROČILO: majana79
oziroma če improviziraš, daš spodej mleto meso (tko k narjeno za lazanjo al pa ragu), čez pa pire pa popečeš v pečici
mogoče še kak sir kje vmes nariban
to se sliši dobro
na večerjo bi pa jaz vseen šla nekam z nekom. Kaj praviš Petra?
O, njoki! Hvala, Tubby!
Majana, žal nimam faširanega. Ampak dobra ideja
Zlate ste! Se vidi da ste prave kuharice, ideje kar letijo
Mi smo bli pa mal v trgovini pa eno darilo smo šli še kupit.
Tečen je Maj za ****
No uglavnem pospravljam ...
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
No uglavnem pospravljam ...
jaz sem, kolkor sem mislila

edino perilo moram še oprat, to bom pa potem, ko gre M. spat (da operem še to, kar ima na sebi)