writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 10. del

clock-img

21.02.2010, 08:50

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

helo....kako smo?za vse bolanckane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

komi cakam da bo tudi tija imela norice pa da smo mem,ker bolj ko vas berem bolj se jih bojim user posted image user posted image

flaski....eno stvar bi ti priporocila za pomiritev in boljsi spanec...ampak morm sister vprasat kje dobis...gre se za ene kapljice ki so narejene iz naravnih sestavin in sluzijo pomiritvi...moja sis je itak cist prec,tablet ni hotla jemat nic spala ,nocne more,strahovi,nakoncu z zivci ...po teh kapljicah pa lahko prvic recem da gre na bolje...tudi ponoci spi,in zlahkoto funkcionira podnevi...ze sama hodi naokoli,kadar je pa z mano se ves cas hecave in smejive....sis ima zdej univerzalne kapljice za pomiritev ,zdej gre pa k nekim tetam ki zmesajo kapljice po meri...narejene samo zate in tvoje potrebe

clock-img

21.02.2010, 08:50

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj ste dobreuser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.02.2010, 08:51

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dobro jutro!

Tud mi smo obležal. Očitno neka trebušna viroza, ki močno upam da je ne dobi T. Bruhala sm do polovico noči, moj pa ostalo polovico. T. ma zaenkrat samo mal driskice, pa ponoči je hotla enkrat bruhat. Upam da se ustavi pri temu, ker če začne bruhat, greva z njenih pitjem lahko amo na infuzijo.

Laaaaaakeeeeee user posted image
Smo te pogrešale včerej. Hitro se pozdravte. Tvoj je najbrž ful ful bogi ane user posted image

ja boga lake....sigurn ti je to blue dalauser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.02.2010, 08:51

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Lake user posted image user posted image user posted image Tole je pa hudič... Upam da T obide!

Katmat, dej prosim posreduj mi info. Hvala ti!

clock-img

21.02.2010, 08:54

clock-img

lake

pencil-img

3955

Dobro jutro!

Tud mi smo obležal. Očitno neka trebušna viroza, ki močno upam da je ne dobi T. Bruhala sm do polovico noči, moj pa ostalo polovico. T. ma zaenkrat samo mal driskice, pa ponoči je hotla enkrat bruhat. Upam da se ustavi pri temu, ker če začne bruhat, greva z njenih pitjem lahko amo na infuzijo.

Laaaaaakeeeeee user posted image
Smo te pogrešale včerej. Hitro se pozdravte. Tvoj je najbrž ful ful bogi ane user posted image

Moj itak da umira, glih kar ga bom k zdravniku pelala. Me je že trikrat vprašu če nimam doma nobenih relaksacijskih tablet, al pa uspavalnih. Morm prežganko skuhat, al neki podobnega.

clock-img

21.02.2010, 08:56

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

te kapljice je moja teta zrihtala (ona itak cist bio zivi,se tudi z bioenergetiko ukvarja) in ona pozna te tete....tko da....prec sporocim ko izvem...sister nucajo-pa smo ze mislili da ji ne bo nic

clock-img

21.02.2010, 08:56

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

KatMat...zelo te bom vesela, če prideš po norice!

clock-img

21.02.2010, 08:57

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

KatMat...sem ful vesela za tvojo sestro! Zakaj pa se nam ne pridruži?

clock-img

21.02.2010, 08:58

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

KatMat...zelo te bom vesela, če prideš po norice!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.02.2010, 08:58

clock-img

majana79

pencil-img

8822

ja, maja je zelo radodarna, res user posted image user posted image user posted image bo tako vesela, če kera pride, bo prec še teran pa pršut na mizo dala user posted image

pa še na kosilo ji ne bo treba it user posted image

clock-img

21.02.2010, 08:59

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

KatMat...sem ful vesela za tvojo sestro! Zakaj pa se nam ne pridruži?

bo bo....še mal manjka...z njo hodim na skupinske terapije....zgleda pa tko kot da bi se me dobile...tak da...bo enkrat prsla z mano...

clock-img

21.02.2010, 09:00

clock-img

Anonimen

za vse bolančke, da se čimprej pozdravijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jz sem pa danes pridnauser posted image user posted image user posted image že od šestih pokonc....user posted image user posted image

clock-img

21.02.2010, 09:00

clock-img

lake

pencil-img

3955

Jst lahko terbušno virozo sabo prnesem user posted image . A me vzamete?

clock-img

21.02.2010, 09:02

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Mah BZ...itak pršuta ne ješ, teran ti pa nebi pasal. Kr doma ostani user posted image

clock-img

21.02.2010, 09:02

clock-img

majana79

pencil-img

8822

no jst prinesem pa tisto finsko vodko da bomo vse pozdravle pa razkužle user posted image  user posted image

clock-img

21.02.2010, 09:03

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Mah BZ...itak pršuta ne ješ, teran ti pa nebi pasal. Kr doma ostani user posted image

booooga, al veš da ma doma sitnega deca no user posted image user posted image

clock-img

21.02.2010, 09:03

clock-img

Anonimen

mene pa neki zanima, sem slišala da če ima otrok bronhialitis da lahko prosiš za podalšano porodniško?? a je to res??

pa še neki: nika se NE plazi, NE rita, uglavnem nič, a je to sploh vredu, k vem da je T že okol šestega meseca se plazu naokol....

clock-img

21.02.2010, 09:04

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

kati user posted image za sestrico 

clock-img

21.02.2010, 09:06

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

mene pa neki zanima, sem slišala da če ima otrok bronhialitis da lahko prosiš za podalšano porodniško?? a je to res??

pa še neki: nika se NE plazi, NE rita, uglavnem nič, a je to sploh vredu, k vem da je T že okol šestega meseca se plazu naokol....

pomoje da boste zdele dobile fizoterapijo

clock-img

21.02.2010, 09:07

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

booooga, al veš da ma doma sitnega deca no user posted image user posted image

OK lake....naj bo user posted image  
da je vsaj za neki dec koristen user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: razočarana 123

Najboljše, da opozoriš P na sistematskem. M se je začela plazit okoli devetega meseca, tut iz hrbta na trebušček se je zvalila šele po šestem. Je imela pa ekstenzijski vzorec in hipotonijo, zato sva hodili v RA na NFTH in na nevrološko sva imeli par preiskav. Na koncu je blo vse OK.
Mogoče je samo bolj lene sorte in bi blo treba vzpodbujat.

clock-img

21.02.2010, 09:08

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

razočarana...za porodniško lahko zaprosiš. Sem po mojem mnenju in izkušnji, ne bodo odobrili. Nimaš pa kej izgubit, tko da ti kr oddaj prošnjo.

clock-img

21.02.2010, 09:19

clock-img

majana79

pencil-img

8822

razočarana, tako kot je maja napisala, lahko oddaš vlogo, je pa res vprašanje če odobrijo; vprašaj še pediatra

itak odobravajo kr tko mal, kokr jim paše, sicer v prvi polovici leta večkrat, kot v drugi, ker zmanjkuje denarja

clock-img

21.02.2010, 09:19

clock-img

lake

pencil-img

3955

Ne sej moj dec cploh ni siten, samo mal umira vsake tok časa user posted image

Razočarana Več kot zavrnt te ne morjo zarad porodniške, kr dej prošnjo. Za plazenje pa omeni pediatrinji.

clock-img

21.02.2010, 09:22

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Gremo na morjeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image
Še Maj malo odspi pa šibamo na sprehodek ob obali in nazaj grede še k mojimuser posted image

clock-img

21.02.2010, 09:22

clock-img

Anonimen

razočarana...za porodniško lahko zaprosiš. Sem po mojem mnenju in izkušnji, ne bodo odobrili. Nimaš pa kej izgubit, tko da ti kr oddaj prošnjo.

no bom mal P. vprašala ko bove imele z N. sistemacki

hvala!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem