IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24
Hvala veky za pikepoke
!
Kombinezonček sem jaz kupila, ker nimamo zimske vreče na vozičku, bundica pa je res bolj praktična, tako da jo bo še dobil. A ima katera izkušnje z bundicami iz KIK-a? Zadnjič sva bila v Avstriji in so mi bile ene ful lepe, drugače sem pa gledala tudi v HM, samo upam da bo še kej ostalo ko se tako obiram z nakupom
.
gledala oddajo o tem na pro7:
po raziskavah in primerjavah otroških oblačil iz različnih trgovin KIK,H&M, C&A, Beneton pa še dve sta bili pa ne vem več kateri so
otroška oblačila iz KIK-a zelo kvalitetna oz enako kvalitetna kot ostala kupljena drugje -tudi kot priznana znamka. oblačila so prali,raztegovali,pogledali šive,etikete, potisk...,če se razbarvajo itd... in kik-ova so zelo dobro odrezala - kar se recimo ostala niso na vseh področjih.
Z vsem,kar sem do zdaj tam kupila (kupujem pač tam, kjer mi je kaj všeč in ne prisegam na znamke!) sem bila zadovoljna. stvari sem ogromno krat oprala pa so še zmeraj take kot ob nakupu. se ne krčijo, ne zbledijo in ne raztegujejo. pa muclajo se tudi ne. jaz zelo zadvoljna!!

aja, pa še lepe primerke najdeš. vsaj za fantka - kar je drugače težko - no, okusi so različni..