Ja, midve se samo dojiva. Čeprav imam zadnje čase odbutek, da je zvečer malo manj mleka, ker se mala nekaj pritožuje na joški, ali pa je le tako sita, ker jeva približno desetkrat na dan. Kaj pa vem?!
Kako se da povečat količino mleka zvečer? Saj, ko si stisnem bradavico, še vedno ven priteče mleko, samo je pa res, da ravno ne špricne
Ja, res se je lepo poredila, je v enem mesecu dobila kilco in pol. Ko sva šli iz P je imela 3,8kg, zdaj pa je na 5,2. Bajsika moja
Mi smo imeli včeraj prvi izlet, smo šli k drugim starim staršem, pa v Mulerja in skočili smo še v Obija po ene lučke za v knauf. S tem, da smo imeli že zjutraj pediatra in smo šli potem še na sprehod. Je bila Julia kar zmatrana in smo imeli zvečer težavice, da je zaspala. Je bila vsa razdražljiva, bogica...
Kapljice - meni je pediatrinja rekla, naj ji 14 dni dajem samo po eno na dan, potem pa dve. Očitno res vsak drugače predpisuje
Hrana: A jagode tudi jeste? A reeees, jest bi tudi

. Za paradižnik sploh nisem vedela, da ga ne smem, no sicer nisem pretiravala z njim, ampak ga pa jem že odkar sem doma. Nobenih problemov... Me pa zanima glede oreščkov, natančneje glede
pesta, če ga katera je? V njem so pinije, v eni vrsti celo orehi. A to lahko jemo?