IZVIRNO SPOROČILO: valen
čestitke mammamia. vidim, da si s kopra. mogoče se kaj vidimo na vozičkanju po kp in okolici :D.
zvezdici... ti, ki si samska (upam, da nisem zgrešila osebe).. kako ti rata sploh kaj naredit doma? pospravljat, likat, kuhat, v trgovino? kaj je tvoj
tako priden dojenček, da ti celo dovoli pol ure, da ga pustiš brez animiranja in nošenja po rokah? heheh
meni HB pomaga moja mama. popoldne pa mojdragi. sicer ne bi mogla niti na wc ;).
lp
Po pravici povedano jaz ne uspem vsega opravit

. Sem vam fouš tistim, ki vam to laufa. No tako, da jaz imam ta problem, kako opravit vse. Še takole ko imam čas za računalnik je ubistvu to tako, da je v ležalniku ampak nonstop javka in ji je treba dudo dajat, pa božat in podobne take zadeve. Saj ne, da ne uspem narediti ničesar, ah ne se seveda in HB zgodi, da pa se le odloči malo zadremat. Ponavadi cunje operem, in je nemogoče, da jih obesim, ker se mala takrat odloči najbolj tečnarit.
Ne vem zakaj ampak doma ji nikakor ne odgovarja. Zunaj je pa ko angelček.
Tako, da sva po cele dneve zunaj. Jaz sama še kosila ne jem, ker tudi če bi ga hotela, nemogoče da si ga naredim sama.. jem lahko samo tisto kar se da z eno roko

.
Vse bi dala za teraso, da bi mala tam uživala v vozičku in bi jaz mogoče le uspela vse narediti.
saj s časoma se bom tut jaz pomoje navadla kako in kaj. Ampak trenutno mi ne uspeva

, sem malo zgubljena

.
Če jo pa pustim, pa sledi histerični jok.
Vglavnem.. ja mala je pridna, ampak ji tile krčki res nagajajo.
Zvečer, pa ko bi res lahko kaj naredila, se pa uspavava od 8h, pa po navadi do 11h.
Vmes pa nekaj na hitro pospravim, zlikam operem, obesim.. če mi uspe. Če je seveda tišina brez joka.
Ravno včeraj zvečer je imela histeričen napad. Se je med hranjenjem začela histerično jokat in je 10 minut nisem uspela sploh pomiriti. Pa mi še zdaj ni jasno kaj je bilo to

. Priznam, da me je kar malo ustrašla. Sem že mislila, da jo kaj boli ali pa karkoli. Ampak je bilo potem bolje in samo še nežen jok. Je bila pa seveda čisto hripava potem. Se mi je prav smilila, ker mi ni znala povedat kaj ji je.
Aja.. drugače, pa me zanima, ali je še katera, ki svojega

sploh še
ni kopala?? Tija ima še vedno krvav popek

. Tako, da se pri 1 mesecu, pe zdaj ni kopala.
Glede
podiranja kupčka - na metelkovi (v zd-ju), ko sem ji podirala kupček, me je videla ta pediatrinja, ki je bila dežurna in mi povedala, da je ne držim pravilno. Da je pravilno da jo daš na roko tako kot pri dojenju, samo da jo malo bolj dvigneš, da ima usta višje od trebuščka. No na tak način jaz niti slučajno nič ne spravim ven

. Ji kar na ta način čez ramo.