IZVIRNO SPOROČILO: sanosan
Lenčy - glede mleka je moj recept takšen (nič posebnega), prvo kot prvo povpraševanje in ponudba obvezno, kar pomeni, da nimamo dude, da nimamo flaške, da imamo samo mamo in njene zize. Ko
joka in ni vzrok pokakana ali polulana plenica, se pač podojimo. Kar pomeni, da če se je pred pol ure dojil, se bo pač še enkrat na isti strani podojil.
To je pa odličen recept, da bodo otroci potem skoz na teb - poznam take primere, kjer so punce to počele in sedaj se jim otroci skoz jokajo, če niso v naročju, mame pa tudi nič ne spijo, ker se ponoči morjo dojit tudi do 8x ... PA BREZ ZAMERE ZA TAK ODGOVOR, sam jest sem pristašica reda in do sedaj se mi je vedno obrestovalo (prvi spi celo noč, Ela je tudi začela spati celo noč, prvi je zelo samostojen, sam se zaigra, ne nori, ko more iti v posteljo ...).
GLEDE OBLAČENJA - Zanima me, če vam otroci nič ne protestirajo(tiste, ki jih oblačite na turbo)?

Naša malena je vsa rdeča v obraz, pikice od vročine je dobila, ponoči ni mogla spati, drla se je pa tudi na turbo.
Glede na to, da so temperature tudi čez 25 stopinj, je naša zelo malo oblečena - spodaj ima bodi s kratkimi rokavi, čez majčko z dolgimi rokavi, ki je zelo tanka, hlačke ima pa zelo tanke (tiste letne), pa obuta je v nogavičke in copatke. Ponoči pa je oblečena le v pajacek in pokrita je z dekico, ki je oblečena v jogi rjuho. Vam povem, da se je danes tako srečna zbudila, kot že dolgo ne (odkar je ta vročina

). Je pa res, da so si otroci različni. Vem, da sem pri Vidu še mirno lahko dala bodi z dolgimi rokavi in majčko čez, pa se ni kregal. Ela pa zgleda vročine ne prenaša dobro (kar ima definitivno po meni) in je bila vsa zaripla v obraz. Aja, doma je tudi oblečena tako kot za ven, med dojenjem je pa celo v kratkem bodiju, ker včeraj je bila vsa mokra po laseh - ker jo tudi jaz zelo grejem (ker jest sem bom skuhala - me prav zanima kaj bo šele poleti - aj, bom gagala

).
< Sporočilo je popravil rožca26 -- 1.5.2010 9:38:38 >