IZVIRNO SPOROČILO: pikanogavička
Zvezdici kako tvoja mika pika uživa v čebričku. Pa tak luškan piškotek je - Zoey mislim, da bo moj mali hodil tvojmu v zelje
No, no, svojemu cimru pa že ne

Da ne bom imela več dela s tabo, nesojeno taščo
Sem ugotovila, da naš mulc spi v vozičku, ali pa če so obiski. Če sva sama, me pa matra
Nosečka24 - hvala še za 1 mehansko varianto za spodbujanje kakanja, ma upam, da je ne bo treba uporabit

Mi je bilo reeeees grozno
Jaz sem slišala, da je sprejemljivo pri dojenih otrocih kakanje celo na 14 dni

Ma saj vidiš pri otročku, kdaj mu je ok, kdaj ga pa kaj matra. Zadnjič ga je ful matralo, zdaj pa tudi ni kakcal 2 dni, pa je bil ok. Včeraj se je pa nakidal ojoj

Danes sem bila pa spet nekaj ekološko zagnana, pa sem mu dala Racmanko gor. Pa mu pozabila dat prekrivno čez ... sva se čez pol ure spet preoblačila

Tokrat sledim celemu protokolu, pa je imel tako ogromno rit, da sem jo kar dol dala, pa navadno gor

Današnje cunje sploh niso prilagojene za široko povijanje ali velike pralne plenice

Jao, imam mal potrebo po experimentu s plenicami. Pa sem zadnjič zagrabila še ene v Leclercu ...omg, kot bi mu eno plastično vrečo hotla na rit nataknit ... no way, da jih uporabljam.
Kontracepcija - G mi itak ni nič predlagal, pa sem ga direkt vprašala, no pa saj ne, da bi imela ful veselje tabletke zobat

Bova kar brez oz. ga bom ven metala

Nisva neka fena kondomov, zdaj ko je pa še malo naprijetno si pa sploh ne predstavljam še plastike vmes. Itak bomo kmalu še kaj zrihtali, zdaj pa samo upam, da ne bo prekmalu
Jessy - fant obvlada

Moj ima pa zdaj veselje s celo pestjo, to mi je ok. Dudico je pa tudi kar vzljubil

Sva mu kako kapljico dala gor, pa je bila bolj slastna. Freud bi bil zadovoljen, da tako upoštevam oralno fazo
A lahko uporabljam šampon, npr. Johnson's? Umila sem mu že z Mustelinim, proti temencem, ma zdaj ko smo to porihtali, bo čas za navadnega. Milo mi ni tolk fajn. Je ful čupav, zadaj mu lahko čopek naredim

Ga bo treba pred poletjem sfrizirat, če ne bo zgorel. Ali pa če ga kar pobrijem

Saj se hecam, da me ne bo kšna napadla!
Danes sem stopila na vago z in brez lupčka in je bilo 5,8 kg razlike

No, saj ima v torek uradno tehtanje, stehtala sva se pa zato, ker se mi zdi težak ku cent
Čmrlika - upam, da je Taja uživala na dežku