pozdravček.
Sem si včeraj rekla, da ne bom sodelovala na debati od marčevk tako redno kot pri aprilčicah, pa še kje, evo, pa ne morem da ne bi.
joj, to vreme me ubija. Saj sploh prav nikamor ne more človek it.
IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27
katy jz sem tudi prezgodaj rodila in je bil mali dva dni na intenzivni, v topli posteljici, pa potem je imel zlatenico. Me pa zanima a so vaju tud poslali v razvojno pa potem še ne fizioterapijo?
Tjasa27, ja tudi naju so poslali v razvojno ambulanto, ampak sva naročena komaj junija, ko bo Timotej star 3 mesece. Tam pa se potem verjetno na podlagi ne vem česa odločijo, če bodo

poslali še na fizioterapijo. Mislim, da je to nekak tak. A vidva pa sta že bila na razvojni? Kaj so sploh pregledovali? Pa drugače? lepo napredujeta?
Glede obremenjevanja in sekiranja pa te kar razumem, veš. Tudi jaz imam kdaj tak dan, da imam kar črne scenarije v glavi, ampak kot si rekla, pride tak dan in rabiš kako toplo besedo od koga, pa je bolje.

Najina sončka pa bosta itak lepo rastla in se razvijala tako kot treba. Saj sta prava korenjaka.
IZVIRNO SPOROČILO: NM
katy83- tudi meni je enako povedala, pomembno je napredovanje. Naša ne poliva ponoči in kadar je umirjena. Zdaj je pa začela močno brcat in dvigovat rito in pol tudi polije.
Kakšne izkušnje pa imaš z njo?
to verjetno misliš pediatrinjo, ne? Kaj ti maš tudi njo? al jo poznaš?
Jaz sem jo do zdaj 1x imela na 1.posvetovalnici, tako da kaj dosti ti ne znam povedat. 1. je bila ok, vse lepo razložila, pokazala, tak da nimam pripomb.