IZVIRNO SPOROČILO: zoey
Zdaj pa eno amatersko vprašanje - če ima gostejšo sluz in jo je več, a to pomeni, da je prehlajen? Je bolje, da ne greva ven? Da ne bom preveč pogumna, ker ne kompliciram drugače dosti. Kaj lahko še naredim, poleg da mu čistim nos? A je grdo, da mu med dojenjem tudi stiskam fiziološko v nos, da potem to požira? Se mi zdi, da je imela Zvezdici take težave, samo nimam energije iskat nazaj, kaj točno je bilo ... Če ima katera kak nasvet, nič šparat z njim
Jaz sem jo kljub temu vozila ven, vendar ne po kakšnih trgovinah zaradi klime.
Enkrat sem ji tudi jaz med dojenjem v nosek dajala, pa se se preveč bala, da bi se ji potem dojenje zamerilo in ne bi hotela več pri ni jest.. Ampak drugače skorajda ne gre

. Sama sem to naredila tako, da vmes ko je vlekla dudo, ali ko je pila čaj. Ko je bilo pa res hudo, saj se bo grozno slišalo, sem jo pa malo pustila jokat, ko je bila razdražena, ker je potem to sluz tako razmočila, da jo je lahko dol pogoltnila, pa je bilo potem takoj bolje.
Upam, da bo kmalu boljše!
Se spomnim kako je bilo mene groza.. še ponoči sem bedela če lahko diha.
Pa v sobo (če imaš) lahko daš kako inhalacijo. Samo ne preveč močno.. Se mi zdi, da ji je malo pomagalo.. ne veliko, ampak vsaj malo.
Drugače, pa mlekarne vedno bolj štrajkajo. Zdaj ji že ponoči dodajam

.
Se pa po novem že cel teden čisto vsak večer histerično joka vsaj 1 uro. In sem ugotovila, da so jo spet krčki malo bolj napadli in pa zrak ji nagaja. Ga toliko dol poje, da je joj. Noter gre, ven pa ne

. Ji vsaj sab simplex dajem, ki naj bi pomagal pri izločanju zraka. Je prav boga. Je pa včeraj imela normalno svetlo rjavo barvo kakca in sem bila že vesela, da so se krčki pomirili.. pa je takoj v naslednji plenici bil spet zelenkast

. Res upam, da jo kmalu mine. Je res čisto boga.
< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 17.5.2010 21:49:49 >