Ooj!
Otroček že pol ure spi
No, saj ni čez dan skoraj nič, se tako boji, da bi kaj zamudil
Je bil pa fuuuul pridkan dans ponoči, se je zbudil ob pol 3h, potem pa ob pol 8h, sem bila noro naspana
Za vikend je bila stalno akcija, v soboto sva fotkala, včeraj sem imela dopoldne ženske na kofetku, popoldne smo malo družinsko popraznovali in zvečer vsi popadali dol. Mali je bil v soboto super priden, mi je bilo pa vseeno ful hudo. Saj sem prišla vmes domov, ampak se je včeraj ful bolj stiskal in se hotel večkrat malo podojit. Nekaj je hrana, nekaj pa mama
Moja mami je tud uživala, ko ga je pazila, včeraj pa prijavi, da sej če bi kaj spal čez dan, bi se vse dalo narest. E, ja
Sem se ful nasmejala, ona je pa čisto resno mislila
Danes je bil pa dan obiskov, najprej 2 sodelavki že pred 9, popoldne pa še ena. Same fejst babe
Ko se je pokazal sonček, sem pičila še na sprehod, pa plačat dohodnino
Pikanogavička - v čebričku mu samo še s prstom pred brado preprečujem potop obraza, drugače pa že sam lepo sedi. Za noter pa ven ga pa primem pod ramama. V avatarju pa niti sledi o Juretu
Še bo treba probat
Tjaša in Nosečka - hura za mala akrobata
Naš se je zadnjič blagovoljil zvrnit s trebuha na hrbet, od takrat pa ni bilo ponovitve. Ampak mi ker paše, da se še ne obrača preveč, da ga lahko še pustim za sekundico na previjalni ali kavču
Plamen in Rožca - čestitke za krst.
Lunka - objemček. Škoda, da ste nabasali na tako dr., meni ni jasno, zakaj počne folk stvari, ki so jim odveč oz. tam zdravijo svoje komplekse nad ljudmi, ki potrebujejo pomoč
Samo da je princeska ok
Sem ti poslala ZS.
Nosečka, tebi sem pa pisala na FB, upam da tapravi
Ti ne morem poslat ZS
Lorelaj - super da je imela mini Mina super dan. Kar tako naprej