writing-img

RE: Mariborčanke 10.del

clock-img

21.05.2010, 14:37

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Botrca....glede tebe pa ti tak rečem...kolikor slišim tu gor,kake probleme imaš s križem,se jaz ne bi upala podat v kako tako delo......
saj dokler samo stojiš,pa tu in tam kaj naložiš,še gre,al pa ko si na kasi,so pa tud druge stvari v trgovini za opravljat,vem kakk je bilo v M......sem bila več na tovornjako in škatle gor in dol metala,tak da moraš res bit v dobrem zdravstvenem stanju ...user posted image ...pa brez zamere,samo pač moje skromno mnenje))user posted image

Podpis!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

21.05.2010, 14:38

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Zunaj pa se sonček kaže!user posted image user posted image user posted image Bomo lahko malo zunaj z otroci.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

21.05.2010, 14:42

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

matcar...še tukaj čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kak boš pa ti delala? Tud za 5 ur...ali polno?

Ja,tudi 25-urni delovnik imam,to je 3x8 na teden.Najbrž pa bom delala na začetku tako,kot Tasa.

you wish ja user posted image user posted image user posted image tak je po pogodbi ja,delaš pa mal drugače. user posted image

clock-img

21.05.2010, 14:45

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

saj niso normalni...pa kaj to je vedno tak...ali boš imela kasnejo neko fiksno tedensko smeno?

tasa...sem pa full vesela za tebe....se vidi,da ti je kulll in rada delaš tam.To je pomembno)))user posted image

Saraya 8.tednov imam uvajanja ja in zato imam tako razporejeno, da sem čez cel dan tam. Pa saj mi je kul blo, edino ko sem ob 16h mi je malo smešno da grem tak pozno v službo user posted image user posted image
Ja, mi je fajn edino z eno opico sem imela probleme ampak sem danes poslovodji povedala. Tožn baba sem ja user posted image user posted image

clock-img

21.05.2010, 14:46

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Zunaj pa se sonček kaže!user posted image user posted image user posted image Bomo lahko malo zunaj z otroci.

jaaaaa, jaz čakam,da mi gospodična se zbudi in šibave ven user posted image user posted image

clock-img

21.05.2010, 14:59

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Punce,dobila sem službo v L. Boma s Taso sodelavki!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jupi,kak sem srečan,mam dan polepšan!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.05.2010, 15:27

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

matcar...še tukaj čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kak boš pa ti delala? Tud za 5 ur...ali polno?

Ja,tudi 25-urni delovnik imam,to je 3x8 na teden.Najbrž pa bom delala na začetku tako,kot Tasa.

you wish ja user posted image user posted image user posted image tak je po pogodbi ja,delaš pa mal drugače. user posted image

Pa meni je vseeno,kak se dela,sam da je šiht,pa da pri I lahko še delam naprej.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

21.05.2010, 15:28

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Pa še eno lepo novico imam: namreč oba,Maks in Saš sta prišla v enoti,v katero sem ju vpisala-vrtec mislim.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

21.05.2010, 15:29

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Zaj pa šibam ven z malimi vrageci.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

21.05.2010, 15:30

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Pa meni je vseeno,kak se dela,sam da je šiht,pa da pri I lahko še delam naprej.user posted image

Ti bi delala DVE službi???

clock-img

21.05.2010, 16:36

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Botrca....glede tebe pa ti tak rečem...kolikor slišim tu gor,kake probleme imaš s križem,se jaz ne bi upala podat v kako tako delo......
saj dokler samo stojiš,pa tu in tam kaj naložiš,še gre,al pa ko si na kasi,so pa tud druge stvari v trgovini za opravljat,vem kakk je bilo v M......sem bila več na tovornjako in škatle gor in dol metala,tak da moraš res bit v dobrem zdravstvenem stanju ...user posted image ...pa brez zamere,samo pač moje skromno mnenje))user posted image

Nimam ti kaj zamerit...vem kaj je delo v trgovini sem že delala...problem je v tem, da rabim denar, a vsega ne morem delat user posted image . Tega res ne privoščim nobenemu. Sem kar slabe volje ko pomislim na vse.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

21.05.2010, 16:37

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Pa še eno lepo novico imam: namreč oba,Maks in Saš sta prišla v enoti,v katero sem ju vpisala-vrtec mislim.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

21.05.2010, 19:13

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Ja,takoj,sploh ni debate.Sem že delala tak v februarju in je blo super.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

21.05.2010, 19:18

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Ja,takoj,sploh ni debate.Sem že delala tak v februarju in je blo super.user posted image

user posted image user posted image user posted image Dobra si...

clock-img

21.05.2010, 19:40

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

oooo super. A si dobila že odgovor iz vrtca? Jaz še nisem nič user posted image user posted image

clock-img

21.05.2010, 19:41

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

stara pa neboš preveč zmatrana? Pa še fročeki?? user posted image

Jaz sem tud mislia prvo še v R. ampak vidim da ni vredno tega denarja, ker sem itak že zdaj premalo z Lijo in pol bi bla še manj. Ni šans!

clock-img

21.05.2010, 19:54

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Tak, Lija oprana user posted image  user posted image zdaj dobi malo flaše pa spat. Jaz pa cote obesim pa šibam hitro za njo, ker se mi zdi da je 5,05 ura takojuser posted image

Lepo čvekajte in se tipkamo!

clock-img

21.05.2010, 20:04

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

21.05.2010, 20:55

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Čer! user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

21.05.2010, 20:56

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Meni je pa Luka zaspal ob pol7 in se zbudo čez eno uro. Tak da pred 10 uru ni šans da bo zaspal.

clock-img

21.05.2010, 20:56

clock-img

ly117

pencil-img

16752

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti pa danes haraš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.05.2010, 20:57

clock-img

ly117

pencil-img

16752

oooo super. A si dobila že odgovor iz vrtca? Jaz še nisem nič user posted image user posted image

Jaz tudi ne. user posted image

clock-img

21.05.2010, 21:22

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Jaz se za danes poslavljam.

Nočko.

clock-img

21.05.2010, 21:46

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Jaz tudi ne. user posted image

Ja,danes sem dobila.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

21.05.2010, 21:47

clock-img

matcar

pencil-img

25199

stara pa neboš preveč zmatrana? Pa še fročeki?? user posted image

Jaz sem tud mislia prvo še v R. ampak vidim da ni vredno tega denarja, ker sem itak že zdaj premalo z Lijo in pol bi bla še manj. Ni šans!

Ne,sem se z I zmenla,da ji bom povedala,kdaj bom lahko,pa še nedelje ostanejo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem