cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Mariborčanke 10.del

clock-img

25.02.2010, 10:16

clock-img

vitabella

pencil-img

759

hej ly potem pa kar tam ko zadnjič? bom jaz še kar v dm letela po mleko za našo malčico. bi šlo?

saraya kaj zdaj prideš al greš na predavanja? zdaj če mate razliko med present simple pa present countinousom ti lahko jaz razložim, ker časi so simpl ko keks ... matematiko bi si pa že mogla malo pogledat, tisto pa ne bi več šlo user posted image

clock-img

25.02.2010, 10:16

clock-img

vitabella

pencil-img

759

marta hvala za razpise, mam že pripravljene prošnje, bom poslala! sporočim efekt!

clock-img

25.02.2010, 10:19

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

hej ly potem pa kar tam ko zadnjič? bom jaz še kar v dm letela po mleko za našo malčico. bi šlo?

saraya kaj zdaj prideš al greš na predavanja? zdaj če mate razliko med present simple pa present countinousom ti lahko jaz razložim, ker časi so simpl ko keks ... matematiko bi si pa že mogla malo pogledat, tisto pa ne bi več šlo user posted image

eh..angleščina mi je mačji kašeljuser posted image ....matematika pa res moram na predavanje...user posted image ...javim zvečer......kolk vem,pa imammo ja

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

25.02.2010, 10:33

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Imam ja..predavanje oz vaje za maturo in še za GPO tekmovanje se bom dogovarjala...tak da žal..naslednjič,ko se dopoldne dobimo,pa ne bo problema,pridemuser posted image

moram hodit na predavanja...drugače ne bo "plače".......user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

25.02.2010, 10:40

clock-img

nebo

pencil-img

1664

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

eh..angleščina mi je mačji kašeljuser posted image ....matematika pa res moram na predavanje...user posted image ...javim zvečer......kolk vem,pa imammo ja

Ufffff ta pa mi je všeč, ANG - torej Saraya prosim za razlago if stavkov, pa trpnika in pogojnika.....sem se včeraj celo večer ukvarjala s tem sranjem...user posted image user posted image

clock-img

25.02.2010, 10:44

clock-img

nebo

pencil-img

1664

Aja ko sem videla da govorite o ANG sem kar pozabila pozdravit, torej

DOBER DAN!! Jaz sem ok, čistim generalno kuhinjo in potem imam vse v nulo narejeno in samo diplomo pišemuser posted image user posted image user posted image

Spali smo za en drek...madona kako sploh funkcioniram, ne vem no....

Marta lepe slikice, superca, upam, da ste uživali!!

Vitabela bravo za zobeka, mi bomo kar škrbasti ostali za celo življenjeuser posted image user posted image user posted image

Saraya GPK to sem jaz tudi imela ja v srednji šoli, pa mi je bilo kar všeč, MAT pa sem delala lani na faksu (determinante, matrike, vrednostni račun, množice, ploščina, vektorji, linearne funkcije...), tako, da uffffffffff...verjamem ti, da ni fajn....jaz sem predelala 4 knjige - učbenika, in 4 knjige delovnega zvezka v 4 mesecih, s tem, da sem delala kot nora...

Ly kako??

clock-img

25.02.2010, 10:46

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: nebo

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Ufffff ta pa mi je všeč, ANG - torej Saraya prosim za razlago if stavkov, pa trpnika in pogojnika.....sem se včeraj celo večer ukvarjala s tem sranjem...user posted image user posted image

hmmm....user posted image user posted image user posted image ...čaki,da bom tak dalečuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 25.2.2010 10:47:51 >

clock-img

25.02.2010, 10:50

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Jaz ok. Me nekaj sicer križ mantra pa ni tak hudo da nebi bilo za zdržat. Zdaj se pa bom počasi porihtala in grema z mojo cviliko malo ven. Mu danes nena več tak teče iz noska pa kašlja tudi manj. Je pa malo hripavi ker se je celo večer dr čisto brez veze.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

25.02.2010, 10:50

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: nebo

Saraya GPK to sem jaz tudi imela ja v srednji šoli, pa mi je bilo kar všeč, MAT pa sem delala lani na faksu (determinante, matrike, vrednostni račun, množice, ploščina, vektorji, linearne funkcije...), tako, da uffffffffff...verjamem ti, da ni fajn....jaz sem predelala 4 knjige - učbenika, in 4 knjige delovnega zvezka v 4 mesecih, s tem, da sem delala kot nora...

GPK?
jaz imamfull rada gospodarsko poslovanje,pravo,ekonomija..take stvari,ki me zanimajo slov slovnica mi je okej in angleščina še kar....ostalo pa se lahko zajebavam do amenauser posted image

clock-img

25.02.2010, 10:51

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Ja ni problema.

clock-img

25.02.2010, 10:53

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Kava bo v petek ob 17:00 v EP v Caffetariji ( mislim da se ji tak reče).

clock-img

25.02.2010, 11:15

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

tak...omare so vse pospravljene.....pa kuha se že tudiuser posted image

clock-img

25.02.2010, 16:02

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Vitabella bili smo v Čatežu (sem bila izžrebana v nagradni igri).

Saraya
voda je prijetno topla, na njihovi spletni strani piše da ima 31-32 stopinj. Tinej je zadnji dan zaspal v vodi (v fredovem obroču) in tako spal uro in pol, tak da očitno je res prijetna.user posted image

Na kavo me ne bo, ker imam ob 16-ih en sestanek v Celju.

BE NICE!
I could be your boss someday.

clock-img

25.02.2010, 16:33

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Saraya
voda je prijetno topla, na njihovi spletni strani piše da ima 31-32 stopinj. Tinej je zadnji dan zaspal v vodi (v fredovem obroču) in tako spal uro in pol, tak da očitno je res prijetna.user posted image

huh... ta pa je dobra... to se nam ne more zgoditi :)

aja pa dober dan vsem :)))

kaj ve katera mogoče kje imajo tiste male otroške šotore (za poletno senco na plaži, pa te kopalne obroče) samo v baby centru al še kje drugje ?

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

clock-img

25.02.2010, 17:20

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Ojla,

upam, da se me še spomnite user posted image . Samo na kratko, da se vam javim, nisem nič brala za nazaj...lahko kaki povzetek če vam je.

Drugače sem pa imela kar nekaj problemov, zato me ni nikjer bilo. V križu me je zopet vsekalo in sem bila totalno nepokretna, dobila 11 inekcij...še zdaj me ful boli in grem po drugo mnenje ker tako ne morem več živet. Jan je bil 3 dni v vrtcu, zbolel tak da je ta teden doma pa še naslednji bo. Vglavnem...malo sem boljši ampak to še ni to.

Toliko zaenkrat od mene. Ko bom lahko se bom še kaj javila. Ne morem dolgo sedet zato bom zdaj zaključila s pisanjem.

Rada vas imam in mislim na vas!!!!!

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

25.02.2010, 18:38

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Botrca user posted image in user posted image da boš čimprej ok.

BE NICE!

clock-img

25.02.2010, 18:41

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

kaj ve katera mogoče kje imajo tiste male otroške šotore (za poletno senco na plaži, pa te kopalne obroče) samo v baby centru al še kje drugje ?

FREDOV OBROČ imaš v Pikapolonici, BC, Turbo Limač, mogoče se tud v kakem Intersparu najde!

Šotore pa nebi vedla...mi ga nismo imeli pa smo bili na morju ko je L. imela 4.mesece. Se mi je zdelo da vročina še bolj not se zabaše tak da se mi ni zdel neki glih OK. Vem pa da so jih na tržnici na Hrvaškem pa Izoli prodajali, ko smo bili na morju

clock-img

25.02.2010, 18:44

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Saraya

huh... ta pa je dobra... to se nam ne more zgoditi :)

aja pa dober dan vsem :)))

Mi smo tak "polšotor" za na plažo lani kupili v ELeclerku. Tudi obroče sem videla, da imajo tam, fredove pa lahko tudi preko neta naročiš.

Aja Elevitka imaš zs.

< Sporočilo je popravil marta82 -- 25.2.2010 18:45:21 >

BE NICE!

clock-img

25.02.2010, 18:45

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

aaaaaaaaaa FREDOV OBROČ torej :)) kje pa je turbo limač ???

Hmmmm... tja ko gremo mi je voda bajna, sam bolj malo sence in nočem riskirat

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

clock-img

25.02.2010, 18:46

clock-img

marta82

pencil-img

5534

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

FREDOV OBROČ imaš v Pikapolonici, BC, Turbo Limač, mogoče se tud v kakem Intersparu najde!

Šotore pa nebi vedla...mi ga nismo imeli pa smo bili na morju ko je L. imela 4.mesece. Se mi je zdelo da vročina še bolj not se zabaše tak da se mi ni zdel neki glih OK. Vem pa da so jih na tržnici na Hrvaškem pa Izoli prodajali, ko smo bili na morju

Tasa lepo te je brat po dolgem času. Kako si?

BE NICE!

clock-img

25.02.2010, 18:47

clock-img

marta82

pencil-img

5534

V centru mesta (mislim da Gosposka).

BE NICE!

clock-img

25.02.2010, 18:49

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

sem ti odpisala marta !

po mestu pa res malo hodim... zato sem prvič slišala user posted image

clock-img

25.02.2010, 19:00

clock-img

marta82

pencil-img

5534

sem ti odpisala marta !

po mestu pa res malo hodim... zato sem prvič slišala user posted image

Saj te fredove obroče imaš po vseh otroških trgovinah pa na njihovi spletni strani se da kupit pa rabljene tudi prodajajo (na bolhi ipd).

BE NICE!

clock-img

25.02.2010, 19:37

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Nasproti Mullerja je. Ponavadi imajo enake artikle kot v user posted image in BC kar nekaj € ceneje. Škoda da nisem prebrala, sem bila popoldan v mestu pa bi lahko pogledala.

Ja, verjamem da nočeš raskirat. Mi smo lani bili pod eno drevo prvo sami,pol pa so se nam še 2 veeeelikkiii in predvsem obiiilllni familiji pridružli tak da si lahko misliš kak smo še senco mele user posted image user posted image Zadnjih 7.dni pa sem ob 6h ko sem L. podojila kr na plažo nesla blazine ..pa smo meli senco! user posted image user posted image

clock-img

25.02.2010, 19:38

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Tasa lepo te je brat po dolgem času. Kako si?

Vredu, hvala. Pa ti?
Vidim da ste uživali (po slikicah) user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem