eh pri meni je pa drugače, kot pri vas. Jaz si pa na momente zaželim, da bi bila sama-sej vem sem čudna.Samo me moti odnos, ne me narobe razumet, razumeva se super (boljše že težko) samo ko ni resen oz. je resen samo on kar sanja. Misli, da ima ogromno časa še do novembra. Otroška soba se sploh še ni začela delat (sploh ne dojame, da sem že čez polovico, opremo za
gledam sama, ker po njegovem prehitevam dogodke - če bi bila sama bi bilo že vse zrihtano in kupljeno
)Glede kazanja čustev sem navajena, da mi jih kaže manj kakor sem pa navajena, ker pri njih doma se jih ni kazalo (se pa počasi navaja, vedno več mi pokaže
nekaj mi je pa le ratal v 5letih kar sva skupaj). Bušija NE boža, ne da nebi maral otroka ampak se BOJI
sem se tok nasmejala, ko se je enkrat zagovoril (sem mislila, da ne bo nikoli pobožal bušija) pa je po parih sekundah, ko je imel roko gor reku - moram umaknit roko, da ga ne bom POTLAČIL
- vedno dlje ima roko gor
No ja sej bo HORMONI so krivi za večino problemov - mojemu sem že razložila, da mi mora oprostiti za vse kar sem mu in mu bom rekla - pa mu nebi smela, ker sem v fazi 12letnega dekleta (v puberteti
)
do konca spit
Lp

Otroci v kolektivnem varstvu prihajajo v stik z mikrobi, ki jih njihov imunski sistem še ne pozna...
Zdravje in nega

Za otroka je bolj pomembno, da ima mamo, ki je zadovoljna, kakor da je prebrala vse knjige o vzgo...
RINGARAJIN KLEPET
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!