eh nič ne zamerim, sej zato pa napišem, da se malo olajšam - itak takrat, ko pišem sem že pomirim in se že smejim
, ko pa moj kaj ušpiči sem pa rdeča kot ris in vsa kot
.
se kar hitr pomirim, midva z
imava itak na dan 101 prigode
, sem bila ravnokar na obisku doma, ker so moji prišli iz morja za dva dni, se je mami samo smejala ko sem ji razlagala še eni 2drugi prigodi od mojga.
No še ena da se boste lahko malo nasmejale
:
je 2tedna hodil v čistilnico po hlače (ima več oblek in pri vsaki obleki 2hlače) in seveda dragi gre brez listka v čistilnico - hlač ne najdejo, kliče mene naj mu povem številko, ki piše na listki (kot zakleto sem jaz v avtu pila aktimil zjutraj pred službo in ker preveč krilim z rokami ko vozim in ko govrim-jaz se kar malo sama s sabo menim ali pa pojem in plešem) in sem polila listek - popivnala z ropčki in vse skupaj vrgla v smeti
. Listka NI in moj se name drži, ker zdaj hlač ne more dobit, 2dni nazaj je mene poslal v čistilnico, da tam težim in probamo najdt hlače
- hlač ni, kličem mojega naj pogleda v omari, če jih je slučajno že vzel-trdi da NE. Pridem dam in
je že ves
gre sam v čistilnico in tam jih spet iščejo
, pol pa on mene pokliče naj še jaz pogledam v omaro in kaj najdem v omari - hlače.
Dobro da je bil on v čistilnici in ne jaz - bruka
. Dobr in slabo je to, da nas v tej čistilnici poznajo - kok so se mogle nasmejat
.
emma boga za 3h v ZD in seveda luškan buši, se moram en dan tudi jaz malo poslikat
aja sem se doma tok nasmejala obema nečakinjima kok so pa to otroc hiperaktivni, tamala (2leti) pa sploh, ura je bila 9h zvečer pa po 2uri vožni una pa vsa živa plesat, vrtet, skakat... , sem se ji tok nasmejala ko ponavla vse kar rečeš
, babisi pade nekaj iz rok in reče porkafliks, tamala pa ponavlat pa laufat po stanovanju
, pol da pa vsem pokaže (dediju, teti...) kaj imam v bušiju-bebiko
, pa vsa vesela roko gor in čeprav ni brcal (utrip se je pa čutil) je okol laufala pa govorila da jo je bebica brcnla
, pol pa babico za roko prijela in ji položila roko na buši
, smo se tok smejal.
No ja grem zdaj še malo na kavč potem pa spat
< Sporočilo je popravil simonmojca -- 29.7.2010 21:45:54 >