Dobro jutro!
Majabar, blagor ti, da lahko ješ. Jaz sem imela včeraj popoldan najhujšo krizo glede slabosti. Bojim se predvsem glede vitaminov - da jih premalo vnašam v svoje telo. Jedla bi kruh, ali pa še to ne (pred nosečnostjo sem oboževala polnozrnatega, zdaj spravim dol samo belega)
Jaz tudi nimam posebne želje komurkoli že povedat. Pred
nikoli nisem razumela tistih žensk, ki so to skrivale, sedaj pa jih. Ravno zato, ker, če je karkoli narobe, se potem vsem smiliš ipd...
V službi pa mislim, da ne bo posebnega problema, ker delam v javni upravi in sem zaposlena za nedoločen čas. Včeraj sem povedala sodelavki, s katero si delimo pisarno - je kot nekakšna moja druga mama
2 leti pred penzijo, zanjo dam roko v ogenj, da ne bo nikomur naprej. Razmišljam pa o tem, kdaj bi moji šefici (njej definitivno prvo), odvisno predvsem od slabosti, če ne bom zdržala, ji bom pred 12. tednom.
Ja, naslednji pregled imam ko bom
8t 6d in srčno upam, da bo takrat že
Aleunam, zate pa še posebej upam, da bo na pregledu vse ok, prav tako za ostale! Držite se!
< Sporočilo je popravil phelps -- 17.3.2010 8:13:24 >