IZVIRNO SPOROČILO: emma83
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_
Men se zdi trebuh iz dneva v dan večji, pa še tri mesece je do konca, madona bom ja kot balon. Eni pravjo, da se komaj vidi, jst pa ko sem navajena bit brez trebuha, že prav veliko razliko opazim.
Enako, se mi zdi, da se bom razpočila vsak moment.
Emma...a si delala to tisto ko vse skup narežeš in spečeš? To je res zakon...hitro, enostavno, pa še zelo dobro.
Nosečniški možgani, nisem napisala kaj sem skuhala. Fileje v testu, dala sem pa purana, ker nisem imela piščančjega mesa.
Jaz si bom verjetno omislila kakšno nosečniško masažo, ker me kar v križu začne malo boleti. Na netu sem najdla en masažni salon v Zalogu, računajo 35€ za 60 minut.
ječi v petek so se punce dobile v BTCju, so toliko čvekale, da smo imeli naliv.
Hehe...tud jst mam včas tak feeling...sploh zvečer. Pa ko še poštudiram kolk je še pred menoj...oja...to bo še velik

. Kdaj se pa začno ponavad strije delat? Bi že bla kakšna, če bi bla nagnjena k tem?
Možgani ja...ementaler sindrom bi rekla ena, če bi se spomnila ktera, pa očitn mam tud jst ta sindrom

...tud ta recept je super, pa mnjamsi.
Pa še neki...a se je že kteri zgodlo kaj podobnega, mi je prav smešno, saj vem, pač slučajno, a je že kar spooky

. Ko se kaj z mojim menim, pa kakšne odločitve sprejemava, bebica pobrca, kot da bi vedla o čem gre in hoče, da ima pravo glasanja

. Pa že dvakrat pr isti stvari...ko se bo kupval spet avto zame (ko ga bom rabila), vedno ko omenim mojo željo, on tko pobrca, da se strinja in da on bi se pa res rad vozil s tak fajn avtočkom

. Res funny.