Dobro jutro punce,
po dolgem času se spet malo javim :). Saj vas kar berem in sledim, za tipkanje pa si kar ne vzamem časa. Sedaj sem v 28 t, počutje več kot odlično (po 5-ih mesecih slabosti in bruhanja je vsak dan brez tega prava idila
), še vedno sem v službi, jutri pop. še zdravnik, potem pa za 1 teden na morje, nato 14 dni v službo potem pa dopust in porodniška. Joj, ne morem verjet, kako čas beži, še malo, pa bomo štirje
. Pa počasi bo treba malo pripraviti stvari, do sedaj nismo še nič kaj delali na tem. Tako ali tako imam še vse stvari od našega prvega malega (ki bo ob rojstvu drugega dopolnil 2 leti), malo bo potrebno ''osvežiti'' cunijce, kaj dokupit, preprat, pa tako. Drugače pa ne mislim kej dosti komplicirat. Že pri prvem nisva kupovala vsega, kar bi LAHKO rabila, ampak sva potem sproti kupila, kar je še manjkalo.
Da malo pokementiram odprte teme:
Prvič sem rodila točno 1 teden pred rokom. Ponoči so se mi začeli popadki, zjutraj, ko so bili na 4 min, sva sla v porodnišnico, mali se je rodil mal pred eno. Je bil kar lumpek, ker sploh ni hotel ven, jaz pa že čist pripravljena za rodit
.
Trgovine in šoping - tudi jaz sem na strani tiste manjšine, ki ji je to muka, pa naj bodo to cunje, hrana ali kar koli drugega. Še najlažje mi gre pa res z otroškimi zadevicami
.
Previjalna torba - imeli bomo kar ruzak, kar se je že prvič super obneslo. Voziček ima spodaj ogromno košaro, tako da ga kamot flikneš notr, pa tudi tako se mi zdi ful praktičen.
Ime - imava ožji izbor, pravzaprav ta izbor sedaj obstaja že kar nekaj časa, izbrat ''moram'' pa tokrat jaz (prvič je obveljal predlog mojega). Ampak kar odlašam in se ne morm odločt (čisto meni podobno pač). Tako da.... pa saj je še čas.
Spanje in obiskovanje wc-ja - zaenkrat super, brez težav in upam, da tako tudi ostane. Je pa res, da sem zvečer kar utrujena, sploh ker sem zadnje dni mal več sama s tamalim - in živček, kakršen je
, to pomeni, da ga je treba skos lovit in laufat za njim. Še najboljš je, če greva npr. na sprehod z vozičkom (torej da ga imam pod kontrolo
), samo kaj, ko ne zdrži prav dolgo notri, saj raje teče (!) sam. Jaz pa za njim
.
Brce - zdi se mi, da je mala bolj umirjena. Zaenkrat. Bomo pa videli, kako bo naprej - včeraj me je v službi parkrat prav fino brcnila, in prvič sem prav čutila, kako se mi je z nogico oprla na trebuh (tist občutek, ko misliš, da bo noga kar ven pogledala) in se pol obračala.... je bilo tudi navzven dobro vidno. Sicer pa me občasno prav fino zadane v mehur. Auč.
Kile - še dobro, da imam jutri gin., da se spet stehtam
. Doma se sploh ne spomnim. Mislim pa, da moram biti tam nekje na 9-10+. Prvič sem se zredila za 12 kg, tokrat bo sigurno kaka več.
Enkratna denarna pomoč - v naši občini je 200 eur, za vse otroke enako. So imele pa pred časom, ko sem gledala seznam, mislim da občine Bled, Bohinj, Koper in Izola najvišje zneske, zadnji dve celo 500 eur!!
Toliko na kratko,
lep dan vsem skupaj!
< Sporočilo je popravil flik -- 19.8.2010 7:53:57 >