Dobro jutro
!
Vas ves čas berem,mi pa nekaj forum nagaja...sem že 2x nekaj natipkala,pa mi ni sprejelo..Grrrr!
Moje slabosti prihajajo in gredo,bruhala sem le na preintimno srečanje z zobno ščetko
,energije itak da nimam,prsi me tiščijo,večinoma bolj počivam.Me pa v službi sprašujejo kdaj bom šla na bolniško - imamo zahtevno psihično in fizično delo.Ma ne vem...po eni strani bi,po drugi bi pa bila potem precej doma,bolj izolirana...Jaz pa sem navajena ljudi,akcije,adrenalina...
Sodelavke mi tako zelo pomagajo...Vsekakor če se bom slabše počutila,grem! Tudi meni je ginekologinja dejala,da mi da za prvi? mesec osebna zdravnica bolniško,potem pa ona...Brez problema!
Big mamma:
Drži se!Vso srečo v naprej!!
No,sedaj pa moj pregled: Naša pikica je velika 0,78 mm,PDP je - Daya
- 6.11.2010!,so mi dali materinsko!!!!
,par navodil-reklam za dojenje,zarodne celice,vitamine....Najprej je ginekologinja rekla,da mojster pa ostane danes zunaj
-vaginalni UZ,potem pa je rekla da če me ne moti,naj vstopi...Pa jasno da ne..!!Nisem videla njegovega izraza,ker mi je stal za glavo,samo je ona rekla,da je bil full ganjen in vesel!!!Nato sva šla v laboratorij:dala kri:indirektni Coombsov test,HBV,sifilis,toksoplazmoza,urin in bris pa v drugem pregledu,ko bom imela tudi nuhalno,26.4. Najbolj sem si oddahnila,da je moj sonček na pravem mestu in da se je videl srček
ter seveda vrečica!Mi je dala dve slikici UZja in eno 4D! Se lepo vidi...Nato sva povedala mami in očetu ter stari mami,ki zdaj čaka že sedmega pravnuka!So bili vsi zelo veseli.Mami je bilo to najlepše darilo za rojstni dan!Je kar jokala.
Da ne bom predolga...
Dobrodošle vse nove
!!!
Uspešne preglede vsem,ki vas še čakajo,čestitke vsem dobro opravljenim! Lepo bodite,s čim manj težavami!
Prisrčen pozdrav in lep vikend!!!!