Živjo dekleta!
En vikend me ni in imam potem za eno uro branja:). Res ste pridne!
sarar, da bi čim prej spet zagledala
in se veselila nove pikice!!
Ja, novice se širijo po čudnih poteh. Mi je rekel bratec, ko je moji mami povedal, da sem noseča, da je bila čisto šokirana in da je dan prej čisto na srečo ugibala, če sem noseča. Pa me ni videla ali slišala 3 mesece!?!?! Ni pomembno, zdaj pač ve, še slikico od UZ sem ji poslala preko MMSa.
Moj dragi je bil nad slikico navdušen, pravi, da se zelo lepo vidi obris. Meni se tudi zdi vse jasno vidno, obris glavice, rokice in teleščka, a ne vem, če se res tako zgodaj vidi. Slika je pa res lepa, kakorkoli že:).
Na mojem pregledu mi je naredil samo UZ in dobila sem tiste zloženke, da se izobrazim:). Naslednjič, ko imam pregled in nuhalno, pa bova naredila še vse ostale teste. Tudi stehtal me ni.
Moj trebušček je kakšno uro večji, kakšno manjši, zato vem, da to še ni od pikice. Se pa pozna spodaj tik nad sramno kostjo, da ni več vbočen, ampak je izbočen. To pa naj bi bila posledica rasti maternice.
Slabosti popuščajo, občutljivost prsi tudi, samo še neskončna utrujenost me daje. Še posebaj, če grem za 2 uri na trening, nisem potem še 2 uri za nobeno rabo.
Dobrodošle nove!!! Komaj čakam na poročanja s pregledov naslednji teden!!! Aja, pa
bi lahko počasi označevale zraven na seznamu, a ne? Da jih bo kmalu čim več bilo
!