november 2010 - pozdravljena in dobrodošla
aleunam - včeraj je bil kar hud dan. Takšen zaspan ... Meni je kar odgovarjalo, da sem doma.
teycika - glede na moje pretekle izkušnje rjavkast izcedek ni nujno, da pomeni kaj hudega. Meni se je to že enkrat zgodila pa imam sedaj doma zdravega malega navihančka. Je pa pametno, da se greš pokazati G. Vsi priporočajo počitek, po drugi strani pa berem pri Pušenjaku, da tudi počitek pri tem nič kaj ne pomaga ... V glavnem jaz sem optimistična. Je pa res, da so me v prejšnji nosečnosti zadržali v bolnišnici in še drug dan naredili UZ. Potem so me pustili domov in dali na bolniško z Utrogestanom. Tokrat sem dobila Dabroston.
Bostina, emma83 in Minky - čestitam za
, ko ga vidiš je to res nepopisen občutek. Je pa res, da lahko čisto rahlo zakrvaviš po odvzemu brisa. Tudi to se spomnim s prejšnje nosečnosti in ni nič hudega.
In res na naslednjih pregledih bo pa za videti že res rokice, nogice, glavic ... Komaj čakam.
Minky - jaz sem slišala srček že v prvi nosečnosti pri točno 6t. Po moje ne dajo vedno glasnosti G. Spomnim se, da je potem na NS prav vklopila zvok, da smo tudi poslušali sreček. No, na včerajšnjem pregledu pa sem samo videla utripe.
pildek - tudi tvoj pregled bo prišel hitro. Trenutno nam čas ne teče najhitreje, kaj?
Bostina - želim ti, da slabosti vseeno čim prej minejo ali pa se vsaj omilijo.
Ja jemljem kar tifol in to pred spanjem in ne čutim nobenih učinkov, ker ga jemljem. Mogoče je res te tablete pametno jemati pred spanjem.
4mybaby - plačala si maternsko knjižico? Jaz imam G na ginekologiji v bolnišnici in nisem rabila plačati še nikoli ...
Renesme** - moj G tudi dokaj pozno naroča na prvi pregled. Jaz sem pomislila tudi na to, da bi si prvi UZ plačala in šla h kakšnemu zasebniku. No potem pa se je drugače razvilo. Najbolj mi je pomembno, da sem videla, da je plodek v maternici. Potem pa se je celo še videl utrip in to mi je res čisto dovolj. Zaenkrat!
portorož - tokrat bo vse v redu! Čestitam in dobrodošla!
ribica81
žal mi je in ti želim čimprejšen ponoven plusek
abv1 - Boš videla, tudi tvoj datum bo hitro prišel ... Bo vse v redu!
No, moji izcedki so izginili takoj po pregledu. Tako, da sem imela rjav izcedek samo en večer in to čist malo. Upam, da tako ostane.
Pretirano slabo mi ni, tu in tam pride slabost. Ponavadi nekaj pojem in je o.k. Prebavo imam pa hiper ...
Kot, da pa, da vsega že ne bi bilo dovolj, sem konkretno prehlajena in boli me grlo. Tako, da sem do ponedeljka doma. Je pa malo sitno, ko si sam doma. Jaz skorajda nikoli nisem v bolniški. Ampak tokrat pa ne gre drugače
Pogovarjale ste se glede imen. Jaz nimam najmanjšega pojma kakšno ime izbrati.
K sreči, še imamo za to čas ... Mene pri imenih predvsem moti, da so preveč pogosta, včasih tudi kakšno prestaro ali pa me ime spominja na nekoga, ki mi ni preveč všeč.
Nič, za danes sem se pa kar dovolj razpisala