Uf, koliko ste spet napisale! Je pa res, da se ponavadi lotim branja in pisanja zjutraj , danes je pa jutro kar nekam ušlo.
Vidim, da nisem edina, ki ji nič ne paše jest, ampak mi hrana vseeno pomaga proti slabosti. Ugotovila sem, da mi kruh, muesli, cornflakes ipd. (kar sem ponavadi jedla za zajtrk) nikakor ne pašejo, paše pa mi zdravo kosilo (beri: polnozrnat kuskus ali riž in veliko zelenjave) in mi po kosilu tudi neha bit slabo. Pa za večerjo si tudi kaj podobnega pripravim. Nekako mi ustreza topla hrana, zato bom poskusila s polento, ki jo obožujem že od nekdaj. Upam, da bo pomagalo proti dopoldanski slabosti, ker bojo v službi kmalu ugotovili, da je z mano nekaj "narobe" - skoz mi je slabo in sem čisto brez energije. Danes sem pa pojedla 2 palačinki, ki sta ostali od včeraj zvečer in mi je bilo precej manj slabo. Hrana res pomaga, samo najt je treba tako hrano, ki nam diši.
Jaz se sicer precejšnja čveka in mi je zelo težko zadrževat gofljo, da ne zinem, da sem noseča!
Ker sem vesela, bi rada to delila z vsem svetom, ampak sva se z mojim zmenila, da vsekakor počakava do 1. pregleda, ki bo v 9. tednu, pa se bova potem odločala, kako naprej z informacijami. Nikakor pa nisem tiho pred prijatelji. Vesta 2 moji prijateljici in 1 prijatelj, ki jim najbolj zaupam in sem prepričana, da bodo res tiho. Ena od prijateljic je itak tudi noseča in tudi pričakuje novembra, tako da bova mogoče celo skupaj v sobi.
To bi bil res hec.
Uživajte še naprej, tistim, ki ste svoje pikice izgubile, pa želim veliko sreče v naslednjih mesecih.