Preden startam na polno v delovno razpolozenje, se porocilo z moje strani. Vceraj mi prvic ni bilo slabo zvecer. Kriticne ure so pozno popoldanske do vecera. Vceraj pa nic.
Me je moj sam vprasal: " A danes ti pa vecerja tekne?". Zgleda je vzel ze kot vsakodnevno rutino, da se mu potozim.
Pa se nekaj kar se mi pogosto dogaja. Zadnjic me klice kolegica in me vprasa kako sem (ne ve da sem noseca). Verjetno je mislila tako na splošno.
Sem se pa v tistih minutah res slabo pocutila in prve besede, ki so mi prišle na misel so bile, da mi je slabo. Tako čisto odkrito sem zinila. Potem pa ona logicno: "ja, potem si pa noseca". In valda da sem pritrdila temu strokovnemu mnenju
V bistvu se mi skoz nekaj zareče pri drugih ljudeh, ki ne vedo da sem noseča, tako da moj pravi, da tudi če nisva še direktno povedala večini ljudi, tričetrt naših prijateljev in znancev logično sklepa po mojih izjavah
. Ženska diskretnost pač
Tako kot večina se prehitri razglasitvi novice o nosečnosti izogibam, ker mi res ne bi bilo prijetno razlagati, če bi šlo karkoli narobe.
Potovanja: ja to je nekaj kar tudi midva močno pogrešava odkar imava otroka. Prej sva veliko potovala, v zadnjih dveh letih pa le še službeno. No, pa lanski dopust je bil Grčija, ampak to ni pravo potovanje. Dejansko nekatere destinacije takoj odpadejo, pa tudi otroka ne bi mučila na letalu več kot nekaj ur. Sedaj prihajajo v poštev čisto druge destinacije kot prej, a saj bo čas tudi v prihodnosti za potovalne aktivnosti. Naš letošnji dopust: odvisen od mojega stanja oz. počutja. Za letos sva nekaj gledala Dalmacijo, pa spet si želim v Francijo. A katera z malčki prakticira potovanje s camperjem ? Moj je ful navdušen, jaz pa precej manj. Če ima katera kakšno izkušnje s tem, se priporočam.
Pearl je omenila, da je vsaka nosečnost drugačna. Lahko le pritrdim. Prva nosečnost nič slabosti, višek energije in prekipavanje. Sedaj pa mi je dosti slabo, pa utrujena sem tudi pogosto, kar ni ravno v moji navadi. Ampak telo kot kaže rabi energijo za stvaritev novega bitja, pa še tri leta starejša sem tokrat, to ne smem pozabiti.
Nadinne: čestitke za opravljeni pregled. Pa tudi termin drugega pregleda imaš zelo hitro.Superca !
Po službi se je moj javil, da gre po najinega dveletnika v vrtec, jaz pa imam eno urico zase. Grem na dolg sprehod, da pred večerom spucam glavo. Se mi zdi, da mi svež zrak in gibanje pomagata.
Lepo bodite !