Dan!
Kava... kak dan nobene, drugi dan po eno. Prej sem spila 1-2 na dan. Trenutno se navdušujem nad kamiličnim čajem.
Utrujenost... Je tudi mene pestila in sem se ji kar prepustila, ko je bila priložnost. V službi sem včasih že komaj gledala, ko pa sem prišla domov, pa pod tuš in v posteljo. Se mi je zgodilo, da sem zaspala že ob šestih in spala do jutra, po nekaj urah pa bila ponovno utrujena.
Prehlad... je malo boljše. Sobotno popoldne sem prespala. Vzela nisem niti ene tablete. Trenutno me muči še nahod (ki bo najbrž prisoten še kakšna dva tedna), pa kakšen glavobol. Upam, da je bilo prehodno.
Alergije... Tudi moja mam jo ima na cvetni prah. Njej se precej pozna okrog oči. Prisoten je nahod, oči se ji solzijo, kiha, v predelu, kjer imamo podočnjake, ima ona vse rdeče. Dobila pa je antibiotike, neko kremico in kapljice za oči. Mene hvala Bogu to ne muči. A je lahko tudi dedno? Ker je mama prvič "dobila" alergijo tam pri 30tih.
4mybaby, tudi mene je že kdaj prijela kakšna angina poleti, predvsem na račun mandeljnov - ne smem spiti nič hladnega. Se izogibam, ampak včasih resnično ne gre (npr. greš na pijačko, pa poleti skoraj ni normalno hladne pijače). Kdaj se vidva poročita? Midva v juliju.
Trebuščki... Škoda, da imam nekaj svoje podlage, da se še najbrž nekaj časa ne bo videlo.
Ali pa?
Komaj čakam.
Simonmojca, čestitke za zaroko... to bo še lušno letos in naslednje leto, koliko nas je.
Jaz pa sem danes noseča 12t.
Torej tri mesece. Komaj čakam danes na nuhalno, upam, da bo vse v redu in da se nagledam pikice. Me zanima, če se mi bo kaj spremenil PDP. Poročam, nuhalno imam ob dvanajstih.