netyka moja mama je celo nosečnost kadila pri meni in pri sestri pa je bilo z mano in mojo sestro vse OK Ob rojstvu sva bili nekoliko lažji ampak nič resnega, moj prvorojenec me je rahlo prehitel po teži, ampak jaz nisem nič kadila. To da kajenje škodi že tako ali tako veš, če se le da prenehaj če ne zarad otroka pa tudi zaradi obeh, saj te otroček ne bo rabil samo do poroda ampak še kar neka let po rojstvu. Pa verjetno ti niti malo ni vseeno ob misli, da bi fasala kakšnega raka na plučih, ko bo otroček še majhen. Sedaj si mamica in nisi več sama, sedaj dihaš za dva.
Maximara kako je bilo na nuhalni?
Trebušček, tiste, ki se sekirate okoli neopaznega trebuščka, ne se sekirat jez sem v 12 tednu pa sem še čisti ploh, bi šla brez težav smenat kakšno reklamo za kopalke. Le oprsje bi si morala izdatno povečati. Kaj čmo takle mamo ene se pritožujete nad velikostjo košarice jaz se tudi pa ne zato ker moram kupiti večjo ampak zato ker je zame sploh ne delajo, tako majhne številke imajo samo v najstniškem HM-ju
, pa še tam je sam modrc, brez kakšnega opaznega oprsja. Imam pa zato toliko manj težav pri teku in športanju. Nikoli nisem rabil športnega modrca. In na sploh je v moji omari samo en push up modrc z dvojnimi silikonskimi blazinicami za kakšno večerno obleko za enkrat ne 3 leta. Se pa tolažim s tem, da mi bodo do smrti na mestu stale in se ne bojo povesile, ker se nimaj kam
In naj na koncu dodam še to, da sem vse tri otroke dojila zelo dolgo, prvega do 3 leta, drugega do 2,5 tretjega bom pa tudi skoraj do tretjega, pa mi nikoli ni bilo potrebno dodajati adaptiranega mleka. Ja res pa je, da so v času maximalnega dojenja izgledale fantastično, sem se počutila k kakšna Pamela anderson
< Sporočilo je popravil ljubljana -- 29.4.2010 21:53:34 >