Pozdravljene
Se javljam po parih dneh, zato niti ne bom komentirala vsega kar ste napisale, ker bi bilo preveč
aleunam, drži se, za vsakim dežjem posije sonce
Ultrazvoki, jaz imam pregled res na zelo dolge cikle (med 2. in 3. je kar 8 tednov), ampak takrat ko pa sem na pregledu (tudi ko sem šla zaradi mojih težav), mi naredi ultrazvok in slikco dobim. Očitno res odvisno od zdravnika do zdravnika.
Jaz sem ok, dopust je bil ok, bilo je veliko sonca, pozitivne energije, gibanja, celodnevni čudovit piknik v Kočevskem Rogu s sorodniki in še marsikaj. Ni mi več slabo, počutim se odlično, le kile so začele rasti
. Sem kar veliko in dobro jedla, tolažim se s tem, da sem zopet v službi in ne bo toliko priložnosti za hitre skoke do hladilnika
Eno vprašanje za tiste, ki ste že bile noseče: Kako je s konfekcijskimi številkami med nosečnostjo oz. za koliko se povečajo od začetka do konca nosečnosti? Jaz sem probala ene črne nosečniške elegantne hlače, bile so št. 40 in so mi res lepo stale, 42 so bile pa že ful prevelike... Sem se odločila, da še malo počakam, hkrati pa opažam, da kavbojke že ful težko nosim, ker so mi res neudobne. Mislim, da bo pri moji višini (175 cm) problem z dolžino hlač - v C&M našla ene super kavbojke, kot ulite, le hlačnice 5 cm prekratke
Bodite v cvetju!
< Sporočilo je popravil phelps -- 3.5.2010 9:08:33 >