Dan!
Jaz v službi...
Ja, obleko mam že skoraj 100%. Kar so mi prvo dale za probat, mi je bilo prav - no, ima kar nekaj rezerve, ker se zadaj zapenja z trakovi in se lahko fajn raztegne, naprej za bušija je prostor, pri prsih tudi... Mislim, da nimam kaj dosti razmišljati, ker je tudi cena glede na ostale solidna - 360 z bolerom vred. Plus tega, če se odločim pri njih, dobim cenejšo oblekico za sestrico - 6 let (če bo hotela iti pred mano v cerkvi in nesti prstančke, mogoče tudi listke vrtnice... Bomo še videli.
Prstanov še nimava, pa saj to hitro naredijo danes. Sicer pa je "čas" še do 3.7., takrat je namreč datum poroke.
Oh, še kar nekaj priprav naju čaka. Ravnokar čakava na ponudbo iz bližnjega hotela - v bistvu je matični, cerkev in hotel v samem centru mesta, torej bi nama bil ta hotel idealna rešitev. Se sparkirajo avtomobili, potem pa dokler ne greš domov, ne rabiš avtomobila. Plus tega nam nudijo dosti cenejše sobe, če bi kdo prespal, ampak dvomim, ker so bolj ali manj vsi iz bližine. Midva pa dobiva sobo, ki je urejena v stilu za mladoporočence.
Pa tudi bend imajo (baje ful dober) in poceni, po potrebi tudi njihovi partnerji naredijo torto po najinih željah, karkoli se da dogovoriti. Če se bova odločila za ta hotel, nama bo kar nekaj poti prihranjene.
Uh, sem se razpisala.
Bom pa v petem mesecu. Mam občutek, da bodo govorili, da sva se poročila, ker sem noseča, dejansko pa sva se zaročila 14 dni preden sva izvedela za nosečnost.
No, jaz sem rekla, da zdrživa z novico do prvega pregleda, a ni šlo. Sta šle včeraj z mano (pomerjat oblek) tašča in fantova teta. Pa sem tam seveda morala omeniti, da bom najbrž takrat malo bolj okrogla. Zdaj pa razmišljam, da bi v nedeljo povedala, ko bomo imeli skupno kosilo pri nas - njegovi in naši, na temo poroke. Bova še videla...
Zdaj pa grem nekaj delat.
Aja, kaj boste danes kuhale? Jaz pridem pred mamo domov, torej sem jaz na vrsti. Pri nas bo špinača, pire krompir in hrenovke. Se mi lušta že odkar je bil recept objavljen na RR in sem slikico gledala vedno, ko sem se prijavila
.