hojla,
končno se lahko tudi jaz pohvalim s tem, da ne bruham več. malo mi je še slabo, ampak ni več panike. se bom zdaj lahko malo bolj redno oglašala tu gor, ker vsaj lahko normalno sedim za računalnikom.
na NS je bilo zaenkrat ok, ampak ker mi je naredila še krvni test (verjetno dvojni DHT - mi namreč niso nič povedali, le na iglo so me dali), tako da rezultate (ki so baje kombinacija obojega) dobim šele naslednji teden, če bo vse po sreči. Eh... Nič pa ni komentirala, razen da kar lahko vidi, je vse ok (od nosne kosti, rokic, nogic, možgančkov, srček z utripom 160/min...) tako da upam, da bo tudi test za DS ok (pri prvih dveh je bil rezultat super). Pritisk se mi je tudi umiril in je popolnoma v mejah normale.
Sicer pa vidim, da imamo vsaj nekatere tudi (prve) druge otroke skupaj, kajti naša ta mlajša bo tudi septembra stara 4 leta (november2010 - celo enega Lovra septembrčka poznam, mogoče je tvoj?). ta velika pa končuje prvi razred in je stara 7 let.
Kar pa se trebuščkov tiče, pa jaz praktično od 10 tedna dalje svojih "normalnih" oblačil ne spravim več nase. sem res bolj med šlank in imam zelo ozek pas (ki je bil pri meni najbolj na udaru takoj na začetku), tako da ni bilo variante in sem morala v nabavo nosečniških zadev (čeprav je to moja tretja nosečnost, sem namreč čist brez nosečniških stvari, ker sem bila prepričana, da smo pri nas s tem zaključili - no pa se je spet pokazalo, da se zarečenega kruha največ poje
...). Sicer pa sem pridelala 2 kg, kljub bruhanju - kaj bi bilo šele, če bi vse ostalo v meni
Soncchhek, res upam, da boš kmalu šla po moji poti in se bodo slabosti in bruhanje umirili. Imam pa tudi jaz še vedno ta zoprni okus v ustih, sicer ne po sladkem ampak po kovini. Bljak!
Danes nas bo Zofka očitno fino polulala, da bomo potem imeli lepo vreme celo poletje... me je včeraj to podučila sodelavka... upam, da te stare vraže še držijo, ker mi gre tale dež pa že pošteno na živce, čeprav ga imam načeloma čisto rada, ampak vsak dan pa tudi ne
.
Lepo se imejte in se beremo!