Kar se kremic tiče za strije je treba pazit da so za prožnost kože. Tudi jaz sem na račun Vichya slišala ogromno kritik, prav tako za Niveo. Mogoče komu pomaga, od posameznika do posameznika je odvisno. Jaz priporočam da se kreme za take stvari kupujejo v lekarnah, da so klinično testirane,...pa saj to veste.
Jaz osebno priporočam kozmetiko MATIS ampak je cenovno DRAGA ko žafran. V kozmetičnih salonih ki uporabljajo to kozmetiko vam svetujejo in na podlagi analize vaše kože priporočajo kremo oz. kozmetiko primerno za vas.
Ampak ker vse gledamo tudi malo na cene, bom rekla tak. Naj vsaka proba kaj ji odgovarja. Dove kreme in mleka za telo so znane p tem da vlažijo kožo polek tega pa ji dajejo prožnost, tudi Loreal ima super kreme. Zelo učinkovito je karitejevo maslo, ki se dobi v DMu pa tud v lekarnah.
Sama uporabljam sedaj Olje od Eucerin, in sem izredno zadovoljna pa rezultati so res vidni po parih dneh. Koža je dost bolj mehka in prožna pa ker je olje je fajn tud za kakšno masažico-da mal partnerje spodbudimo

. Dobi pa se v vseh lekarnah pa mislim da tud že v DM-u, sam nisem ziher.
Nekterim je dovolj že navadna krema iz Hoferja spet drugim pa odgovarja prav določena znamka. Najboljše da upoštevate reakcije vaše kože in kaj koža potrebuje, same najbolj poznate svoje telo.
Če velja upoštevati še to izkušnjo, v prvi nosečnosti so vsi prisegali na kremo babyloom (mislim da je blo nekaj takega), ampak jaz sem mela strije da dol padeš, nič ni pomagalo.